20-25 bin tl bandında günlük kullanım amaçlı ssd li olan bir laptop arıyorum. Oyun gibi bir düşüncem yok office-mendeley ve video izleme amacıyla kullanacağım.Önerilerinize açığım. teşekkürler
Yurtdışı gelen telefonu Imei kaydetme sorunu
Arkadaşlar iyi geceler. Yurtdışından telefon aldım ve ülkemize döndüm. Telefonu kaydetmek isterken interaktif vergi dairesinde bana vergi dairemi soruyor. Ancak benim kayıtlı olduğum bir vergi dairem yok. Ne e-devlet üzerinden çıkıyor ne de 189 u aradığımda bulamadılar. Bu noktada ne yapmam gerekir ? Vergi dairesi olarak neyi seçeceğim ?
Lenovo Y520 15IKBN M2 SSD Sorunu
Arkadaşlar iyi geceler. Laptobuma ssd desteği almak istedim. M2 için ekstra slotum vardı. ve yabancı forumlarda araştırdığım kadarıyla Kingston a400 (240 GB) M2 SSD nin uygun olduğunu gördüm ve satın aldım. Elime bugün ulaştı. SSD yi slotuna yerleştirip bilgisayarımı açtığımda disk yönetiminde göremedim. BİOS modunda tekrar açtığımda yine göremedim. Bir arkadaşımın önerisiyle AHCI moduna alıp format usb mide takıp format ekranına geldiğimde yine göremedim. Benim bu SSD yi görememe sebebim nedir ? yardımcı olabilirseniz sevinirim. M2 slotunu, sistemi ve SSD
fotosunu buraya atıyorum.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 593 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware