Xiaomi'nin en çok satan modelinde büyük güvenlik açığı
2 Hafta önce 2021 Şubat ayı "Güvenlik Yaması" güncellemesi gelmesine rağmen böyle büyük bir açık var Xiaomi'de. Daha fazla açıklama yapmaya gerek yok. Her şey videoda belli. Videoda hiç bir montaj yoktur kayıdı durdurup hemen Youtube'a videoyu yükledik. Olayın peşini bırakmayacağız . olayın takipçisi olmak için abone olabilirsiniz. Mail adresim mehrain999246@gmail.com
Merhabalar şans eseri karşılaştığımız Xiaomi'nin en çok satan modellerinden birisi olan Redmi Note 8 Pro'nun yüz kilidinde bir açık bulduk. Tek yüz verisi ile benzerlik olmayan başka birinin kilidi kolayca açtığını fark ettik. Bu olayı videoya kaydedip YouTube'a yükledik. Bunu paylaşma amackmız kullanıcılara yüz tanıma kilidinin ne kadar güvensiz olduğunu anlatmak idi. Kullanıcıları bu konuda bilgilendirmek gereken önlemi almasına sebep olacaktır. Yüz kilidini kullanmadan önce bir kez daha düşünün. Çektiğimiz video
Herkese merhaba, konu başlığından da anlayacağınız üzere iki modem arasında kaldım. ISS TürkNet, kullandığım paket ise Özgür İletişim 35mbps vdsl. İlerde 75mbps olarak da yükseltebilirim. Türknet Zyxel VMG8623-T50B'yi veriyor fakat bu modem cihaz özellikleri, donanımı bakımından güçlü ama yazılımsal olarak zayıf imiş, akabinde Extra dsl ile tanıştım ve bu biraz beni ikilemde bıraktı. Yorumlarınızı bekliyorum sizce hangi modemi tercih etmem daha iyi olur? Teşekkürler!
YouTube Abone ve İzlenme Desteği
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Nesne Tabanlı Programlama
Mehmet Yağmur |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 794 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet