Pislik Mimar - Proje, Detay ve Dwg hizmetleri
Arkadaşlar merhaba, Mimarlık bölümü okuyorum ve bölümümle ilgili blog sayfası açmıştım. İçeriğimi tamamen değiştirerek Hazır Mimari Projelerin yer aldığı Autocad .dwg çizimlerini ücretsiz olarak paylaştığım bir mimarlık sayfasına haline getirdim.
İlk olarak mimarlık bölümüne yeni başlayan arkadaşlar için Mimari Proje Çizimi ( )konu anlatımları ve çizim ile ilgili teknik bilgileri yayınlıyorum
Proje çizim mantığını anlattıktan sonra hazır mimari proje çizimlerini indirebilecekleri bir Autocad .dwg arşivi oluşturdum.
Son olarak mimari proje tasarımı yaptıktan sonra tefriş olarak anlandırdığımız hazır yapı elemanları çizimlerinin yer aldığı Tefriş Kütüphanesi ( )üzerinden ücretsiz olarak .dwg proje indirme olanagı saglıyorum.
Pislik Mimar | Mimari Proje Çizimi ve Hazır Projeler
Mimarlık ve İç Mimarlık okuyan ögrenciler için oluşturduğumuz; Mimari proje çizimine dair detaylı bilgilerin yer aldığı ve Hazır Mimari Projeleri ücretsiz olarak yayınladığımız bir blog sayfası.
Site içerisinde özellikle Proje çizimi konusunda Mimari Kat Plan çizimleri, Proje görünüş çizimleri ve 1/20 , 1/50 mimari sistem detayları yer almaktadır.
Bir mimari projenin kat planını çizdikten sonra gerekli olabilecek tüm Autocad Tefriş Kütüphanesi çizimlerine ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.
Mimari Proje Çizimi
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 910 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama