Fiberde Sık Çıkıntı Çıkmaması Gerekiyor Değil mi?
|
Şeyma Subaşı Kriptoya da Girdi!
İnternette gezinirken önce webteknoda şu haberi gördüm.
https://www.webtekno.com/seyma-subasi-adini-tasiyan-kripto-para-cikti-h110816.html
Sonra ekşide de konusu açılmış.
https://eksisozluk.com/seyma-subasi-coin--6940427?a=nice
Sedat pekeri duymuştum ama o çok yürümedi. Ama Şeymadaki şans ile birlikte acayip bir yürüme potansiyeli var gibi duruyor. Çıkan token Şeyma Subaşı'nın haberdar olduğu bir durum değildir ama kripto para gerçekten insanlara çok farklı şeyler yaptırıyor.
iPhone 11 Telefon Çalındı. Lütfen Yardımcı Olun!
|
Her Muhalif CHP’li yada CHP Zihniyetli Değildir!
|
SAYE Başlamış Olabilir!
|
Öncelikle konu yerş yanlışsa kusura bakmayın en uygun burayı buldum.
Geçenlerde 2,5 yaşındaki oğlumun bilgisayarda itfaiye oyunu istemesiyle zamanında oynadığım bir itfaiye oyunu geldi aklıma. Oyunu sabah gazetesinden 29 kuponla almıştım. Hatta oyunlardan biri SBK08 idi. Buna dayanarak bu kampanyanın 2008 yılında olduğunu düşünüyorum ama 2009 vs de olabilir. İtfaiye oyunu da bu 6 oyunun içindeydi. Oyun şöyle:
Oyunda itfaiye aracı felan sürülmüyordu. Sürekli üstten bakış vardı. Farklı farklı senaryolar vardı. Metal yangınına su sıkınca yangın fazlalaşıyordu. Kapalı hava olmayan bir odanın kapısını açıp girmesini emrederseniz o itfaiyeci ağır yaralanıyordu. Kapıyı baltayla kırıp girmesi gerekirdi yada camı kırıp girecektiniz. Bir senaryoda çarpışan arabalardan biri kütüphaneye uçuyordu o yüzden en hızlı şekilde söndürmeniz gerekiyordu. Soyguncuların olduğu bir senaryo vardı. Orman yangını olan bir senaryo vardı. Oyunla ilgili hatıralarım bu ve bunun gibi şeylerden oluşuyor. Benim bu oyunu bulmam çok önemli. Böyle bi oyunu oynayan, ismini bilen denk gelen var mı? Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
Altyapı Karmaşacası! Lütfen Yardım Edin!
|
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 361
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 27.471 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 349 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar