pc artık yavasladı
nerhaba pc yı 2 senedir kullanıyorum biraz hor kullandım açıkcası virüs yok olarak gözüküyor ama artık yavaşladı sanki tavsiyeleriniz nelerdir biraz da olsa temızleme için format hariç
disney pc ye içerik indirememe
merhaba uye oldum pc ye ındırmek ıstedıgım dızıler fılan var 1 2 hafta internetsiz bır zaman gecırıceem ama pc de ındırme yapamıyorum mobılde ınıyor içerikler ama pc de wındowsda yok ındırme bılen varmı yardım
pc ıyı ama yavas acılıyor
merhaba ben elımdekı laptopu alalı 1.5 yıl fılan oldu muhendıslık okuyorum genel olarak onun uygulamaları ama oyun fılanda var dıkkat ederım eger yama fılan indiriceksem tr ıcın fılan vıruse ama pc son 1 aydır yavas acılıyor yavas dedıgımde normalde 10 sanıye fılan suren 17 18 oldu ama tuhaf olan pc nın normal işlemesınde performans kaybı yok yavaslık yok sadece yavas acılıyor ne öneririsiniz yardımlarınız için simdiden sagolun
üniye 1 dönem ara öneriler lütfen
merhaba ben mak müh 2.sınıf okuyan bir arkadaşınızım bi karar verdım ve bilgisayar mühendisliğine geçecegım yazın ve suanda dogdugum sehirdeyım yanı üni ye bu dönem gitmeyceğim çunku ortak ders yok yazın geçıcem sımdı sorum su bana yaza kadar ne yapabilirim öneri vermenizi sizlerden rica edeceğim hayatım boyunca bir işte çalışmadım bu yüzden anıden bir kafe de filan başlarsam beni şutlarlar sanırım hemen sizce bu sürede ne yapmalıyım evde kalmak gittikçe her gün daha da cehenneme dönüşüyor her gün aynı şey önerilere açığım
rdr2 kaç fps almalıyım
merkezi yerleştirme puani geçiş yardımm lütfen
merhaba ben makine müh 2.sınıf öğrencisiyim başka bir ünide bilgisayar müh e geçmek istiyorum bir yere başvurdum ama 2.sınıfa kontenjan yoktu ve mecbur 1.sınıfa başvuru yaptım ama üni de bilgisayar müh yıllar önce açılmış yani 2020 senesinde benim giriş yaptığım senede bir taban puanı oluşmus sımdı sorum su ben zaten bölüm değiştirdiğim için 1.sınıftan başlamam gerekmiyormu bana bir akademisyen red alırsın çünkü sen 2.sınıfa başvurman lazım makinede 2 olduğun için dedi ama ben yatay geçiş ile makineden makineye degil makineden bilgisayara geçiyorum olay ne bilen varmı red mi alıcam
hp pavilion isinma sorunu
Merhaba allahını seven yardımcı olsun beyler hp pavılıon pc aldım pc de wıtcher 3 yukledım ılk olarak oynadım soğutucu acıkken 80 90 arası gezıyor cpu sıcaklıgı soğutucu kapatıp denedım 103 anlık aldı cpu temp denen uygulamada aldım bu verılerı pc nasıl kapanmadı sasırdım sızce ne yapayım ne dıyorsunuz pc cok yenı allahını seven akıl versın ıade isteyeyım mı vakıt varken sistem fıyatına oranla alabılecegım en ıyı sıstem ıade edesım de hıc yok ama yanmasındansa ıade etmelı mıyım yardım
amd ryzen 7 4800h
16 gb ram
1650 ti
1tb hdd 250 gb ssd
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.876 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar