14cm fanlı bir psu sipariş ettim şuan yolda ve elimde bir kasa var psu fanı alta bakıyor ölçtüm ve 12cm çıktı benim aldığım psu 14cm fan oraya sığar mı veya sığmazsa nasıl sığdırabilirim
Xiaomi şarj yarıda kesiliyor
telefonu akşam şarja takıyorum sabah kalktığımda sürekli 47 civarlarinda oluyor yarıda kesiliyor sürekli 2 gündür böyle yazılımsal olduğunu düşünüyorum sizce sebebi ne olabilir
Valorant DX 11 hatası
İşlemci fanı sökme
Herkese merhaba öncelikle ben işlemci fanı anakarta yapıştırdım japon yapıştırıcısı ile sebebi ise fanin tırnakları kırılmıştı yapmam gerekiyordu bende yapıştırdım şimdi çıkarmam gerek ne yapmamı önerirsiniz hiçbir şekilde çıkmıyor çekiyorum yine yok ne yapmam gerek
İşlemci Darboğaz
Merhaba herkese benim bi intel duo e6550 işlemcim var ve amd hd radeon 4870 1gb ekran kartım var darboğaz mı var bilmiyorum buraya danışmak istedim oyun içinde işlemci sıcaklığı 100 dereceyi buluyor normal kullanımda ise 70-75 civarlarında darboğaz söz konusu mudur acaba ?
İnternetim superonline 24 Mbps ama avrupada sunucularında cok ping oluyor oyun oynatmıyor onun dışında Ortadoğu'da sıkıntı yok avrupa sunucularına girdiğimde ping 300 400 arası geziyor bunun sebebi nedir bu 3 4 gün öncesine kadar yoktu yeni başladı sürekli mobil veriden oynamak zorunda kalıyorum yardımcı olur musunuz?
Superonline modem kullanıyorum ve IP adresine girdiğimde 5ghz ve 2.4 ghz aktif olarak gözüküyor ama kullandığımız cihazlar 5 ghz olan neti görmüyor ilk kuklanmaya başladığımda görüyordu sonradan kayboldu etkin şekilde duruyor şuan ama bağlanmak istediğimde o internet gözükmüyor
Türk Telekom Hipernet
Meslek: Yok
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.866 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware