Mouse Önerisi
100 TL'yi aşmadan kaliteli oyuncu mouse önerebilir misiniz?
(Tercihen ek tuşlar da olsun.)
WIRELESS MOUSE ÇALIŞMIYOR
Microsoft Wireless Mouse 1000 sahibiyim. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Ama son 2 gündür mouse çalışmamaya başladı. Altındaki ışığı yanıyor. Bilgisayar fareyi driverıyla beraber görüyor. İşin garip yanı mouse sabahları birkaç dakikalığına çalışıyor. Sonra duruyor. Farenin içini açtım herhangi bir sorun göremedim. Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
STONFLIRE.PL FAKE Mİ?
Arkadaşlar yakın zamanda CS:GO'da bıçak aldım. Birisi takas için yazdı ve eşyalarını bu sitede sergilediğini, o sitede onun eşyalarını görebilmem için attığı linke girmek için siteye kaydolmam gerektiğini söyledi. Başta mantıksız gelmedi. Siteye "Steam ile giriş yap" butonundan kayıt olmayı denediğimde ise tekrar oturum açmam gerektiğini söyledi site. Ama aslında tarayıcıda Steam hesabım açıktı. Fake olma ihtimalini düşünerek daha kaydolmadım. Site hakkında bilgisi olan var mı?
Ayrıca başka bir siteden şu yazıyı gördüm:
CS:GO Açıldığında Renk Arttırma
|
WIFI PİNG SORUNU
|
Aynı Uygulamayı 2 Kez Kurma
|
İşlemci Termal Macunu
|
İşlemci Frekansı Önerisi
|
İşlemci Frekansı Sabitleme
|
Intel i5 4210m Isınma Sorunu
|
Sistemim: İşlemci: Intel Core i5 4210m @2.6Ghz to 3.2Ghz Ekran Kartı (Dahili): Intel(R) HD Graphics 4600 Ekran Kartı: NVIDIA Geforce 840m RAM: 6 GB 1600 Mhz Anakart: C15B |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.618 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun