Merhaba,
Erasmus programı ile Almanya'ya gelmiş bir öğrenciyim. Burada part time olarak çalışıp 2006 model bir bmw 320i(223.000 km) aldım. Aldığım arabanın radyatörü kırıkmış ve arabada maalesef motor sıvısı sıcaklığı gösteren bir gösterge yok ( bu modelde olmamasının sebebini asla anlamıyorum tamamen saçmalık) bu sebepten conta yaktım veya eski sahibinde contası yanmıştı. Conta yaktığından emin olmadan önce 250 euroya radyatörü değiştirdim. Şimdi Türkiyeye dönmem gerekiyor ve 2 sene boyunca arabayı Türkiye'de kullanma hakkım var. Arabayı burda yaptırırsam en az 1000 euroluk bir masrafım olacak(Usta motorun inmesi gerektiğini ve conta kapağı değişimiyle birlikte torna ve segmanların de kontrol edilmesi gerektiğini yoksa motorun aşırı yağ yakacağını söyledi bu da masrafı 2000 euroya kadar çıkarabilirmiş) ve Türkiye'ye yola çıkmam gerekecek en az 400 euro yol masrafım olacak. Çekici ise Edirneye kadar 800 euro karşılığında taşıyabileceğini söyledi. Sizce motoru Türkiyede yaptırabileceğim uygun fiyatlı ve kaliteli bir yerde masrafım ne kadar olur? Ayrıca internette çıkma BMW 325i motorunu 4.500 TL'ye buldum 6 silindir ve 2.500 cc. Bu motoru arabama swapleyebilme imkanım var mı şanzımanıma bu motor uygun mudur? Uygunsa sizce maliyetine değer mi? Baya uzun bir soru silsilesi oldu farkındayım ama bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum.
Redmi 5 telefonum suya düştü
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 467 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar