iPhone 11 Pro 256, telefon kapandı!
merhabalar. yurtdışı ve kayıtsız telefonum 4 ayın sonunda kapandı. bu arada telefon geveyli.
pasaportum yok. imei kaydedilemiyor. geçici kayıt ya da esim şeklinde ilerleyeceğim. hangisini önerirsiniz? geçici kayıt gerçek bir husus mu? esim ne kadar sağlıklı? ekim ayına kadar götürse yeterli beni. ben full ekran ve 5.8 ınc ekran seviyorum. benim için en önemli konu ekrandır. x, xs ve 11 pro kullandım. malum 12 serisinde de 5.8 versiyonluk cihaz yok.
velhasıl 12s pro, 13 vs. çıkana değin bu telefonu kullanmak istiyorum, ki telefonu da seviyorum zaten.
web sitesi yaptırmak istiyorum
bir site yaptırmak istiyorum. domain aldım ama hostingde kararsızım. domain ve hosting ücreti de bana ait olacak. max bütçem 1000tl'dir. yaparım diyenler ulaşsın..
tel: 534 513 12 12
Faceapp, deepfake tarzı uygulamalar?
Baylar herkese iyi geceler dilerim..
Bu yüz değiştirme, montaj programları hakkında bilgiye ihtiyacım var.. Ben istiyorum ki; kendi çektiğim videoya yüz değiştirme uygulayayım. Ama ne yazık ki satın almış olmama rağmen faceapp'da böyle bir özellik göremedim. Sadece onların vitrine koyduğu video ya da içeriklere işlem uygulanabiliyor.. (ya da ben bulamadım) Param yandı yani..
İstediğim şey; kendi çekmiş olduğum bir video/fotoğrafa istediğim suratı ekleyeyim..
Bunu sağlayabilecek bir program/yazılım biliyor musunuz?
Macbook ve iphone kullanıyorum. Her iki platform için de geçerli bu. Yani birinde bile çalışsa yeterli.
Ücret de uçuk olmadığı müddetçe sorun değil..
Herkese teşekkürler..
Faceapp, deepfake tarzı uygulamalar?
Baylar herkese iyi geceler dilerim..
Bu yüz değiştirme, montaj programları hakkında bilgiye ihtiyacım var.. Ben istiyorum ki; kendi çektiğim videoya yüz değiştirme uygulayayım. Ama ne yazık ki satın almış olmama rağmen faceapp'da böyle bir özellik göremedim. Sadece onların vitrine koyduğu video ya da içeriklere işlem uygulanabiliyor.. (ya da ben bulamadım) Param yandı yani..
İstediğim şey; kendi çekmiş olduğum bir video/fotoğrafa istediğim suratı ekleyeyim..
Bunu sağlayabilecek bir program/yazılım biliyor musunuz?
Macbook ve iphone kullanıyorum. Her iki platform için de geçerli bu. Yani birinde bile çalışsa yeterli.
Ücret de uçuk olmadığı müddetçe sorun değil..
Herkese teşekkürler..
mac'den airdrop kullanılarak iphone aktarılan video kasıyor!
macbook üzerinden airdrop kullanılarak iphone'a (11 pro) video seste bir sorun yok görüntü aşırı kasıyor.
neden ola ki?
iPhone 11 Pro portre modu (bu normal mi?)
kamera böyle çekim yapıyor. sizlerde de durum böyle mi?
Ben mi delirdim, yoksa gerçekten de telefonlarda bir sorun mu var?!
Baylar herkese keyifli geceler ve çalışmalar dilerim..
20 Kasım 2020 tarihinde iPhone 11 256 GB satın aldım, sıfır olarak. 1-2 gün kadar kullandıktan sonra telefonun boyutunu sevmedim ve ekran kalitesi tatmin etmedi. Satın almadan önce bittabi telefonun özelliklerini biliyordum araştırarak satın aldım. Kaldı ki zaten ana sorun bunlar değil idi..
Asıl sorun, eski telefonum olan iPhone 6S 128 GB'daki akışkanlık ve akıcılık iPhone 11'de yok idi... Telefon sanki bana kasıyor gibi geliyordu. Birkaç gün daha kullandım ve satışa çıkardım.. 2 günde satıldı..
Hemen ertesi gün gittim ve 2. el temiz iPhone XS 256 GB satın aldım. Telefon iyiydi.. Birkaç gün kullandım ve kasma sorunu sanki bunda da mevcut idi.. Düşünmeye başladım; acaba telefonları doğal tabiatı mı bu yoksa sorun bende mi diye...
Yine 3-5 gün kadar XS'i kullandım ve sattım..
Sattım ve hemen aynı gün 2. el iPhone 11 Pro 256 GB satın aldım.. Ve yine aynı şey.. 11 ve XS'deki kasmalar bunda da var.. 3 telefonun da bozuk olacağına ihtimal vermiyorum ama, lakin ve fakat iPhone 6s'deki akıcılık bunlarda yok!!
Kasmadan kastım; telefonların hızında zerre sıkıntı yok. Çok güzel iPhone kalitesi mevcut. Kasmadan kastım, uygulama açılışlardan ve uygulamadan uygulamaya geçişler.. Sanki bir şey telefonu tutuyor gibi geliyor.. Aslında gelmiyor telefon zorlanıyor uygulama açılışlarında ve geçişlerde..
Artık yoruldum ve ne olursa olsun mevcut telefonumu kullanmaya devam edeceğim, güncellemesi kesilene değin kullanacağım..
iPhone 12 serisine hiç girmek istemedim. Zira 12 mini güzel ama fazla küçük, diğer modeller de kanımca tablet sınıfına dahil olan telefonlar..
Tekrardan herkese iyi geceler dilerim...
Telefonda hiçbir değişiklik veya düzenleme yapmadığım halde kasma sorunu bitti diyebilirim...
iPhone 11 Pro 256 GB hızlı şarj adaptörü ile hızlı şarj olmuyor!
baylar merhaba. dün 2. el 11 pro 256 gb aldım. telefon iyi ama hızlı şarj adaptörü ve kablosu ile bile hızlı biçimde şarj almamakta. satıcıyı arayamıyorum bu saatte. sorun nedir? şu anda satılığa çıkardığım xs 256'yı da aynı kablo ve adaptör ile şarj ediyorum bariz ve net biçimde 11 pro'dan daha hızlı dolum yaptı..
yardım lütfen..
Bu lanet sorun artık fazla olmaya başladı!
|
Videodaki sesi değiştirmek için program gerekmekte..
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.777 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar