RX 5700 XT'den RX 7600'e geçmek mantıklı mı?
Merhaba, güç kaynağı marka modelim Sharkoon SHP 650v2. RX 5700XT'nin peak noktalarında güç ihtiyacını karşılayamadığı için ara sıra ani kapanmalar yaşıyorum. Bazen de sürücü hatası veriyor, güç kaynağından dolayı mı bilmiyorum. Yaklaşık 1.5 yıldır bu şekilde kullanıyorum. Bu noktada daha düşük güç gereksinimi duyan 7600'e geçiş mi mantıklı olur yoksa daha kaliteli bir güç kaynağı almak mı sizce? Mevcuttaki güç kaynağım eski değil, yaklaşık 3 yıllık. Ben ekran kartını değiştirmekten yanayım çünkü yaklaşık %30 performans artışı da olacak ve daha güncel bir ekran kartına sahip olacağım. Sizin fikriniz nedir?
Elektrikli bisiklet tavsiyesi
Merhaba, daha önce de bunun gibi bir konu açmıştım ama şu an kesin olarak bir tane almak istiyorum. Şu an elektrikli bisikletler ile ilgili çok bilgi sahibi olmaksızın BİM'e gelecek olan Ape Rider'ın buffalo-e modelini gözüme kestirdim. 6 ay vade farksız taksit imkanı çok cazip. Fakat bu model almaya değer mi? Orta süspansiyonlu ve hidrolik frenli olması ne kadar önemli? Vadettiği 65-80 km (pedallı) menzili verebilir mi? Bilgi sahibi bir arkadaşım bana yardımcı olursa çok memnun olurum. Bisikleti şehir içinde çoğunlukla düz yerlerde kullanacağım.
Bu iki internet servis sağlayıcısından birini kullanan arkadaşların deneyimlerini merak ediyorum. Müşteri hizmetleri nasıl? Bir sorun olduğunda nasıl hareket ediyorlar?
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.437 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer İnternet Servis Sağlayıcıları