Philips Multigroom QG3371 Çalıştırmama Sorunu
merhaba arkadaşlar,
elimde severek kullandığım multigroom qg3371 modeli var. yaklaşık 4-5 senedir kullanıyorum son bir senedir motor ateşlemesinde mi diyeyim yoksa pil sorunu mu bilemedim. Kabloya takılı olmasına rağmen çalıştırma düğmesine ilk bastığımda makine çalışmıyor. Ancak akü full olsa dahi yalnızca kablo takılıyken başlatma düğmesine art arda makine çalışasıya kadar basıyorum bir yerde motor ateşlemeyi alıyor ve sonra traşımı olabiliyorum. hatta ilginç tarafı çalıştığı anda , makine çalışır haldeyken kabloyu çıkarıyorum makine rahat 10-15 dakikanın üzerinde çalışmaya devam ediyor ne zaman durdurmak için düğmesine bassam tekrar çalışmıyor. kabloyu çıkarır çıkarmaz durdurup başlatsam da ateşlemiyor halbuki hiç durdurmasam bir hayli çalışacak.
bende pilde mi akü durmuyor diye açtım. tabi öncesinde makineyi yeşil ışık sabitlene kadar şarjda bırakmıştım. Hoş, o halde bile çalıştırmak için az önce anlattığım metodu yapıyorum anca kablo takılıyken 8-9 kere düğmeyi bastıktan sonra çalışıyor. Ben sorun pildedir dedim ama dolu halde iki pil toplam 2,8V gösterince pilde enerji var, pili değiştirsem de yaklaşık aynı Voltluk pil enerjisi olacak gene aynı sorunla karşılaştırmıyım diye ikileme düştüm. yani sorun pilde değil de motorun içineki ateşlemesin de mi acaba diye düşündüm.
Sizce ne olabilir?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 240 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Erkek Kişisel Bakım