Merhaba e-sim e özel paket aldım müş. temsilcisi bana e-sim geleceğini söyleyip paketi bana sattı ama bana fiziksel sim kart gönderilmiş tekrar e-sim e geçmek için 200tl para aldılar zaten paket e-sime özel nasıl normal kart gönderebilirler 200 tl dolandırıldım hakkımı nasıl arayabilirim ?
Dün bir motosiklet kazası geçirdim ve ambulansla hastaneye kaldırıldım. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra, çok şükür, kırık veya çıkık olmadığını öğrendim ve taburcu edildim. Ancak, yaklaşık 45-50 km hızla ekipmansız bir şekilde omzumun üzerine düştüğüm için kolumu acıdan hareket ettiremiyordum. Bu durumu doktora belirtmeme ve ağır yük taşıdığım bir iş yaptığımı söylememe rağmen, yüzüme bile bakmayan suratsız doktor, sadece o gün için rapor yazdı ve "Zaten ağrı kesici yazdım, bir şey olmaz" dedi. Yazdığı ağrı kesici Parol ise hiçbir işe yaramadı; oturduğum yerden kalkarken bile zorlanıyorum. Sağ kolum acıdan neredeyse işlevsiz hale geldi. Bu yüzden ertesi gün işe gidemedim ve başka bir doktordan rapor almak zorunda kaldım. Onlar da daha önce çekilen röntgen ve tomografiyi tekrar istediler. 3.5 saat boyunca bunlarla uğraşmama rağmen, bana sadece "Doku zedelenmiş, normaldir, rapor yazamıyoruz" dediler. İtiraz edip kendimi anlatmaya çalıştığımda ise odadan kovuldum. Böyle bir liyakatsizlik olamaz! Muhtemelen işime gittiğimde "Madem kötüsün, rapor alsaydın" denilecek ve bana ağır yük taşıttıracaklar. Acı çekerek çalışmak zorunda kalacağım, belki de kolum daha kötü olacak. Üstelik bu süreçte zamanımı boş yere harcamış oldum.
Bu sistemi aldım sizce iyi mi yaptım pişman olur muyum ?
Bu ülkede polis niye var ?
Malum ırk sokağı kapatmış, malum dilce son ses müzik açıp havai fişek atıp insanları rahatsız ediyorlar. Bir de sokağı kapattıkları için arabamı evimin önüne çekemedim, uzağa parkettim. Polis çağırdım, geldi; hiçbir şey yapmadan gitti. Şaka gibi. Eğer paran yoksa ve varoş bir yerde yaşıyorsan, hayat çok zor.
Vatan pc steelserie mausepad 200 tl
İnternette en ucuzu 300 tl ben mağazadan aldım bu yüzden linkini bilmiyorum paylaşayım belki birilerinin işine yarar dedim :D
Öğrenciyim fakat askerlik yoklama döneminde gözüküyorum
Üniversite okuyorum fakat askerlik ekranım bu şekilde ne yapmam gerek askere mi gideceğim şimdi
Amazon sitesinin yaşattığı mağduriyet
Amazondan sipariş veriyordum ödeme kısmına gelirken evde olamayacağım için siparişimin kendi ev adresim yerine teslimat noktası adresine gelmesini istedim. İşaretledim, hatta kuponda kullandım ve alışverişimi bir güzel tamamladım. Daha sonra Kolay Gelsin adlı kargodan teslim mesajı geldi ve ben kargomu teslim almaya gitmeden önce bir aksilik olmasın diye Amazon müşteri hizmetine sorular sordum. Direk gidip alabilirsiniz dedi. Teslimat noktasına gittim, benden kargoyu alabilmem için kod vermem gerektiklerini söylediler. Bu bilgiyi orada öğrendim. Tekrar desteğe yazdım, siparişiniz bizim sistemimizde dağıtımda gözüktüğü için kod veremiyoruz dediler. Beni oyaladılar, yarın bakın düzelir dediler. Böyle böyle, ben 4 gün boyunca her gün her saat desteğe bağlanıp kod istedim, kod için yalvardım artık. Sinirden ağlayacak, telefonu duvara fırlatacak haldeydim. Parasını ödediğim şeyi teslim alamıyorum artık ve destek hiç yardımcı olmuyordu. En sonunda para iadesi yapın, tekrar sipariş edeceğim dedim. Hem kullandığım kupon yandı, hem aldığım ürünlere zam geldi, hem de paramı 48 saat içinde yatıracaklarmış. Ben hayatım boyunca hiçbir e-ticaret sitesinde bu kadar mağduriyet yaşamadım.
Amazon
|
silinebilir
...
silinebilir
teşekkürler
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 879
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 105.669 (Bu ay: 279)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 470 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar