Kadınlar için ayakta idrar yapma aparatı
Vay be böyle bir ürün yapmışlar ilk defa gördüm vallahi
Parasızlık...
Aldığım maaş yetmiyor alım gücü 0 İstanbul gibi bir metropolde parasız kalmak nedir bilir misiniz?
Hani Nasreddin hoca çatıdan düşüyor ya, "Bana çatıdan düşen birini getirin." diyor. Bu metropolde parasızlığı iliklerine kadar hissedenler el kaldırın bir görelim sizi... Gerçekten bir insanın başına gelebilecek en kötü şey sağlığının kötüleşmesiyse bence ikincisi de böyle büyük şehirlerde parasız kalmaktır. Bir yere gidip gelmenin bedeli 20 lira olmuş hareket etsen para...
Gerçekten inanılmaz bir psikopat
ilk öldürme sahnesinde adamı öldürdükten sonra ağlaması beni dumura uğratmıştır. Böyle bir psikopat olamaz dünya üzerinde eşi benzeri yok.
Adamsın nejat işler !!!
Seni asla unutmayacağız!!!!
Seni asla unutmayacağız. Çocuklarımıza seni anlatacağız onlarda senin yolundan gelecekler...
Telefonlarımızın duvar kağıtlarını paylaşalım.
Ayasofya'da Atatürke Lanet Okundu!!!
Popom Çok Kaşınıyor!!!
Öyle ki dışarıda bile etrafta kimse var mı yok mu diye çekinmeden elimi totoma atıp kaşıyorum hemde totomun afedersiniz dışkı çıkan yeri yani tam totomun ortası Kaşınıyor off
Dayanılmaz bir kaşıntı var yaw insan gerçekten dayanamıyor!! İnsan içindeysem Lavabo bahanesiyle giriyorum Tuvalete, her şeyi çıkarıyorum sadece don kalacak şekilde, sonra hart hart kaşıyorum ohh ne rahatlatıyor var ya!! Bugun bir icat yaptım bir kaç tane kulak çöpü aldım (çünkü bazen afedersiniz bildiğiniz deliğin içi Kaşınıyor e kalkıp parmaklamak olmaz. Kulak çöpü ufak en azından dedim onunla hallettim.
Gerçekten abartmıyorum arkadaşlar dayanılmaz bir kaşıntı oluyor. Kaşımayana kadar da geçmiyor. Ayrıca, ayıptır söylemesi kaşımak zevkte vermiyor değil...
Selamünaleyküm dostlar.
Bir insanın kendi hayatına bile isteye bilinçli bir şekilde son vermek istemesi, hem yasalar gereği hemde dinen nasıl yasak ise, bakın ölmeyi de doğmayıda kendiniz seçemiyorsunuz bu sadece bir örnektir şimdi asıl konumuza geçelim;
Arkadaşlar şu an bu anlatacaklarım belki size inandırıcı gelmeyecek çoğunuz biliyorum uygulanmayacak da ama eğer dediklerimi yaparsanız Max. 20 gün içerisinde içinizdeki bu huzursuzluğu söküp atacaksınız size garanti veriyorum. 👍 Şimdi ben neden yukarıda bu örneği verdim?
Arkadaşlar, ilaç kullanıp kullanmama kararı size ait değildir Asla!!! İlaç kullanmak istemiyorum diye bir şey söz konusu olamaz!!! Çünkü, siz doktor değilsiniz. İlaç kullanıp kullanmama kararı söz konusu sizin hayatınız olsa bile, doktorunuza aittir. Öncelikle psikiyatri servisine gidiyorsunuz ; tabi randevu alacaksınız, ve doktora bütün sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı utanmadan sıkılmadan ANLATACAKSINIZ EKSİKSİZ!!!
Eğer zaten başlıkta belirttiğim şeyler varsa sizde doktor yüzde yüz ihtimal ile size ilaç yazacaktır. Mesela bana Paxil yazdı önce daha sonra, mesleğimin plazada İnsan Kaynakları Uzm. Olduğunu öğrenince artı olarak Brintellix yazdı. Tavsiye üzerine bir de her gün 1 saat koşu yaptım arkadaşlar sizi temin ederim ki, 1 ay içinde öyle bir değiştim ki çok mutluyum çok aktifim işimden nefret eden ben!, işimi seve seve yapıyorum yahu kendi kendime dedim ki ben kendime eziyet ediyormuşum yahu!!! Dediğimi yaparsanız asla pişman olmayacaksınız kaygılarım ve panik atağım büyük oranda azaldı.
Ama gün içerisinde aşırı Kahve tüketiminden kaynaklanan uyku problemim vardı bunun içinde 200 mg seroquel yazdı ohh miss 10 numara
EmlakçıLarın ALayından Tiksiniyorumm!!!
Kolay kolay kimseye kin gütmem. Elimden geldiğince insanlara hep iyi niyetle yaklaşırım. Küfür etmem, genelleme yapmam son derece nazik, insanların çoğunu seven bir karaktere sahibim. Ama bu Emlakçılar yok mu Emlakçıların Alayından İğreniyorum Banka kurmanın bile bir ağırlığı vardır sana zor zamanların için nakit desteği sağlar karşılığında Faizi hizmet bedeli olarak alır bir nevi fakat gel görki bu insanımsı yaratıklar, dayım tam 8.000,000 TL`e lüks bir site de dublex 4+1 bir daire satın aldı Emlakçıya tamı tamına 120.000 TL. Komisyon ödedi!!! Tamam Tamam eyw. Biliyoruz yüzde hesabı komisyon kesiyorsunuz kesmesine de Ulan bu 120.000 neyin? Hangi Hizmetin? Borcu? Gelip anahtarla evi açtın, bize gösterdin evi gezdirdin diye mi? Ev hakkında bir kaç bilgi verdin diye mi? Ah be dostlar bir ben mi bu kadar kafaya takıyorum bu leş kargalarını!! Her birinin altında BMW, Mercedes, Range Rover gibi Lüks araçlara biniyorlar!! Allah kahretsin bunları DeLireceğim!!! İLerde oLurda ev aLacak olursam asla ama asla Emlakçıya 1 kuruş dahi YEDİRMEYECEĞİM ULAN!!! Sizde yedirmeyin arkadaşlar baksanıza her yerde Mantar gibi çoğalmışlar sanki yaptıkları ne Allah aşkına vereceksin İnternete ilana beğenen gelip bakacak eve pazarlığınızı yapacaksınız Anlaşırsanız, Hadi Hayırlı Olsun bitti bu kadar... 120.000 Lira diyorum be arkadaş YÜZYİRMİBİN TÜRK LİRASI!!!!!
Popo arasına Don kaçması...
Büyük sıkıntı verir ama hiç kalabalıktayım insanlar bakar mı bakmaz mı falan diye hiç umursamam şak diye kurtarırım oradan oh bea...
Meslek: İNSAN KAYNAKLARI UZM.
İlgi Alanları: Spor, Sinema, TV, Bilgisayar, Bilgisayar Oyunları(E-SPOR), Web Tasarım, WebMaster
Amerika, Avrupa ve bütün uygarlık dünyası bilmelidir ki Türkiye halkı her uygar ve kabiliyetli millet gibi kayıtsız şartsız hür ve müstakil yaşamaya kesin karar vermiştir. Bu haklı kararı bozmaya yönelik her kuvvet, Türkiye Cumhuriyeti'nin ebedi düşmanı kalır. |
1 Temmuz 1994 İstanbul doğumlu; Kahve, Sigara ve İnterneti bende bağımlılık derecesinde kullanmaktayım. Her gün bunlar olmaz ise, tıpkı madde kullanan insanların yokluğunda, bildiğiniz krize girdiğim oluyor bizzat denenmiştir hemde(facebook onaylı) :D Neyse Trole bağlamadan hakkımda metnine noktayı koyayım. Not: İmza yok barmak bassam oluyor mu? bak yine tutamadım kendimi trolle bağladım resmen. |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 388
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 22.039 (Bu ay: 191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 247 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic