Arkadaşlar sıfır liste fiyatı birbirine çok yakın olan bu iki araçtan hangisi daha mantıklı. Bana otomatik olması yeter. Ancak siz hangisini hangi sebepten ötürü tercih edersiniz. Lütfen fikir belirtin. Ben de ona göre tercih yapmayı düşünüyorum.
2010 focus otomatik 2023 i20 otomatik kıyaslama
Arkadaşlar 2010 model 100.000 km de sedan focus 1.6 LPG'li otomatik araç satılıp üstüne 150-200 verilip 2023 i20 style1.4 otomatik alınır mı. Çünkü bundan sonra araç yükseltmek isteyenler bunun gibi tercihler arasında çok kalacak gibi duruyor. Şimdiden teşekkürler. Çünkü C sınıfı bi araba almaya kalksam en fazla 2012 model bi araba bulabiliyorum aynı paraya ki tork konvertörlü şanzımandan vazgeçmek istemiyorum.
2015 micra cvt mi 2011 fiesta otomatik mi
Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldık. Artı ve eksileriyle neden hangisini almalıyız. Micra 260 civarı fiesta 230 civarı fiyatı var
Doblo mu Courier mi (sadece süspansiyon konfor)
Arkadaşlar motor gücünü ve motor sağlamlığını bi kenara koyarsak konfor(özellikle arkada oturanlar için), süspansiyon ve güvenlik olarak sizce 2020 model doblo mu ford courier mi daha avantajlı? courierin titanyum plus donanımı galiba 6 hava yastığı sunuyor. ama doblonun premio plus donanımına göre 26.000 TL fiyat farkı var. burda önceliğim donanımdan ziyade süspansiyon konforu. Teşekkürler.
Focus 2.5 kısa emniyet kemeri
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 87
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.121 (Bu ay: 217)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası