İmmortal Hesap Çok Uyguna
Merhaba , İmmortal 6300 Mmr hesaptır.
İlk maili ile teslim edilecektir. Referans vs isteyenler özelden ulaşabilir .Şimdiden ilginize teşekkürler.
Fiyat :1500 TL Divine fiyatına pazarlık yoktur.
M4A1-S / Deagle " Printscream " .. ALINACAKTIR ..
Merhaba , Konu başlığında da belirttiğim üzere M4A1-S ve Desert Eagle printscrean skinler aramaktayım ..
Satmayı düşünen arkadaşlar ulaşabilirler.. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
Bu linkten yada pm. ile ulaşabilirsiniz .. Linkte telefon numaram da mevcuttur whatsapp ile ulaşmak isteyenler olur ise.
https://forum.donanimhaber.com/cs-go-skin-alim-satim-satilik-skinleriniz-icin-ulasiniz--142508117
CsGo Edit / Eğlenerek Para Kazanın
Merhaba arkadaşlar.
Csgo Edit konusunda profosyonel bir arkadaşım ile projeler yapmayı düşünüyoruz.. Kendimiz için hem reklam hemde sunum için çalışmalar yapacağız...
Peki siz ne yapabilirsiniz ?
Size belirteceğimiz marka adını oyun içerisinde ki adınız yapacaksınız .. Bu oyunlarda ki iyi vuruşlarınızı video olarak alacaksınız... Özelden size detaylı anlatabilirim.
Skinli videolar tercihimizdir ancak çok önemli değildir .. Olması biraz daha maddi olarak avantaj sağlayabilir.
Vuruş başına bir ücret ödeyeceğiz .. Sizi üzecek rakamlar olmayacaktır.. Düşünen olur ise özelden bana yazsın . Ödemesi referansı yeterli ise önce biz ödemesini yapabiliriz sorun yok .
Herkese şimdiden ilgisi için teşekkür eder , iyi forumlar dilerim.
Merhaba arkadaşlar , başlıktada belirttiğim gibi en az 3-4 pick'em olan bol madalyalı hesap aramaktayım.. Düşünen ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşıp telefonda yüzyüze yada whatsapp üzerinden görüşebliriz.
Skin alım satım işlerime ara vermiştim ancak tekrar alım yapmaya başladım .. Bir çok ilde elden ödeme ile alımlar yapabilirim , Çoğu şehirde eş dost var sorun olmayacaktır.
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür eder , iyi forumlar dilerim.
!! PİCK'EMLİ CSGO HESABI ALINACAKTIR !!
Merhaba arkadaşlar , başlıktada belirttiğim gibi en az 3-4 pick'em olan bol madalyalı hesap aramaktayım.. Düşünen ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşıp telefonda yüzyüze yada whatsapp üzerinden görüşebliriz.
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür eder , iyi forumlar dilerim.
------------SATILIK STEAM BAKİYESİ ------------
|
ALINIK - DOTA 2 LOBİ BOOST
|
|
"ACİL ALINIK " Butterfly/Karambit/Talon
|
Konu Tek başlık altında toplanmıştır
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 193
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 16.516 (Bu ay: 159)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun