Arctis 1 wireless bağlantı sorunu
Birkaç gün önce sipariş ettiğim arctis 1 wireless kulaklık bugün elime ulaştı. Telefonuma bağladım sesi gayet iyi hiçbir problem yok. Ancak sürekli bağlantısı kopuyor. Bip sesi geliyor telefondan uzaklaşmadığım halde. Çözümü var mı?
Chrome çöktü açılmıyor
Uzantılar yüklenmiyor. Sitelere giremiyorum. Sol üst köşedeki gibi "Adsız" yazıyor. Nasıl çözeceğim yardım eder misiniz?
Pubg Açılmıyor Siyah Ekran
Pubg bu şekilde kaldı sildim tekrar yükledim aynı. Ne yapmalıyım?
pc kendi kendine yeniden başlatıyor
Bilgisayarım dün gece ve bugün kendiliğinden kapandı ve yeniden başlattı. Cpu Gpu sıcaklıkları normal. Ve indirilenler klasörüne girdiğimde debug adlı metin belgesi buldum. Şu yazıyor:
"[1012/111005.105:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3)" Bu nedir?
Antivirüs programım var(Kaspersky)tam tarama yaptığımda ve rootkit taramasında herhangi bir şey bulamadı. Yeni bir şey yüklemedim. Oyunları steam epic vs. gibi yerlerden yüklüyorum. Neden olabilir?
En iyi anti-virüs programı
Anti-virüs programı almayı düşünüyorum. Sizin kullandıklarınız nelerdir? Ne almalıyım? Önerdikleriniz önermedikleriniz nelerdir? İyi dorumlar...
Pubg kapanma sorunu
Oyuna giriyorum 10-15 dk sonra kendiliğinden kapanıyor. Oyun dosyalarını doğruladım." Crash report" da çıkmıyor. Neden biliyor musunuz?
Turknet adsl/vdsl
Geçen gün internet başvurum
u yaptım. Vdsl özgür iletişim paketi. Ancak fotodaki gibi adımın altında "adsl"li bir şey yazıyor. İnterneti adsl olarak mı açmışlar? Bilgilendirirseniz sevinirim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.559 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar