7-8 yaşlarındayken uzay temalı bir oyun oynamıştım fakat şimdi hatırlayamıyorum işten güçten o kadar kafam dolu ki. fakat kafama takıldı, aradım araştırdım bulamadım nette.
20 sene önce oynadığım bu oyunda uzay temalı küçük bir gemi uçurduğumuz 2d bir oyundu. arada kendi hareket eden fps sekansları giriyordu, sonra uzay gemisi ile devam ediyorduk. 3 bölümdü ya da devam eden 3 oyundu diye hatırlıyorum. zamanına göre görselleri kaliteliydi.
hatırlar mısınız acep?
(yukarıda bahsettiğim oyun yabancı oyun sanırım. türk bir 2d oyundan örnek verecektim, onu da unuttum :(
bu 2d türk oyunun da yine bir uzay gemisini soldan sağa doğru uçurup üzerimize gelen düşmanları vuruyorduk, belli noktalarda upgrade istasyonlarına girip gemimizi geliştiriyorduk. türk yapımıcısının başka flash oyunları da var fakat ne yapımcının adını ne de diğer oyunları hatırlayabildim. bunu da hatırlarsanız söyleyiverin lütfen)
dikkat ederseniz erken çıkma demiyorum. erken çıkarma diyorum. (yks sınavının ertelenip sonra erkene çekilmesinden dolayı sınav süresine 30 dk eklemişlerdi.)
İstanbul Küçükçekmece Eşref Bitlis Lisesi'nde 12 kişilik bir sınıf yks sınavından 30 dk erken çıkarılmış.
Ankara'da da bir okulda 15 kişilik bir sınıf sınavdan 30 dk erken çıkarılmış. Bu şu an daha internete düşmedi. O yüzden buna kaynak koyamacağım ama bir yakınımın arkadaşı bu duruma şahit olmuş.
İki olayda da öeğrenciler itiraz etmiş. elbet haklarını ararlar. haklılar da ama bu çocukların hakkını yediler. sınav gözetmenlerinin nasıl bu durumu görmezden gelebilir? bu çocukların gelecekleriyle oynadılar şu anda. napılacak bu çocuklara şimdi? nasıl hakları iade edilebilir ki? hak ettikleri puanı alamayıp istedikleri okula yerleşme şansını kaçırdıktan sonra, bilemiyorum, gerçekten bilemiyorum.
kaynak 1: https://www.sozcu.com.tr/2020/egitim/ogrenciler-yksden-30-dakika-erken-cikarildi-iddiasi-5898887/
kaynak 2: Videoda görevlinin velilere haklısınız dediği duyuluyor.
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.188 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun