İŞYERİ SORUNU HK
Merhaba herkese Çalıştıgım işyerinde 3.yılım aynı şirketin farklı ildeki yerine geçmek istiyorum daha önce böyle nakil olanlarda oldu fakat işyerim bana istifa et oraya git başvur gibi bir yol söylüyor istifa etmek istemiyorum haklarımda var izinlerimde var bu durumda nasıl bir yol izlemeyelim.
Accent Era Hk.
Merhabalar 2012 dizel Accent Era aracımız var aldığımızdan beri araçta sönme sıkıntısı var seyir halinde yavaslarken durdugu yerde sönüyor şamandıra değiştik mazot filtresi değiştik yine sorun devam ediyor bilgisi olan varmıdır nedir çözümü?
A-101deki inanılmaz yükseliş
Şuanda kendi mahallem ve şehirin geneline baktığımda mahalle başına 6 tane civarı a-101 var her yere açıyorlar dahada açılıcak ve artık metrekare olarakta büyük yerleri alıyorlar gerçekten böcek gibi turediler bimi solladı bence bu kadar kazanıyormu gerçekten?
Michael Schumacher hakkındaki düşüncelerim
Biliyorsunuz Scmuhacher herkesçe f1i takip eden etmeyen herkesin hayatında duyduğu gördüğü biri fakat 2013 yilindan beri geçirdiği kaza sonucu hakkında ne bir bilgi veriliyor ne görüntü hayatta deniyor ama kanıt yok sanki Scmuhacher ailesi tarafından bir komploya kurban gitti yada kimlik değiştirdi insanin aklına farklı şeyler geliyor bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum
20 yaşında bir genç olarak bazı şeylere anlam veremiyorum ben hayatta istediği şeyi yapan her yere giden gelen gezen bir insanim tabi anne baba baskısı Yok değil gel şu saatte çıkma falan ama bir özgürlüğüm var en azından çoğu arkadaşım benden de büyük daha anne babasindan izinsiz ekmek almaya dahi gidemiyorlar kız çocuğunu bir nebze anlarım da erkek olup çıkamayana gerçekten inanamıyorum 30 yaşında özgür olsan ne olur özgür olun biraz Relax ya
Mafya olmak
Merhabalar herkese yaş oldu 21 işte yok piyasada bende hayırlısı ile mafya olmak istiyorum böyle Mercedes s kasaya binmek istiyorum bu işlere nasıl girilir ilk adım nasıl atılır bilmiyorum tavsiye verirseniz sevinirim öncelikle ünlü bir mafya babasınimi öldürüyorum yoksa kızını falan mı kurtarıyim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yaşamaktan sıkılmak
Özetle hayat artık çok boş geliyor hep maddi yetersizlik yüzünden etrafıma bakıyorumda hep Baba parasıyla hayatını yaşayanlar keyfine keyif demeyenler adamlar resmen hayata yaşamak için gelmişler şimdi çalış kazan diyenler olacaktır ama bugün bu ülkede normal maaşla çalışıp hiçbiryere gelemessin ya dolandırıcan yada başka suçla zengin olucan sevdigim bir kız vardı kızın ailesi zengindi kız parayla doktor olucak oda imkansız oldu benim için artık yaşamdan gram zevk almıyorum bugünki dünyada babadan dededen bir iş para mal mülk gelmesse hiçbirşey yapılmıyor şanssız gelmişiz dünyaya.
Tecil hakkinda
|
Kıbrısta okumak.
|
Bankaların kredi başvurularına cevap vermemesi.
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 247
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.051 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 337 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic