Samsung s23 mü İphone 13 mini mi
Arkadaşlar merhabalar. Eşim çok uzun zamandır android telefon kullanıyor ve sürekli telefon değiştirmeyi seven biri değil. Oyun vs oynamıyor sadece office programı kullanan, tek elle kullanacak kadar hafif, ısınma problemi olmayan, video kamera çözünürlüğü iyi ve yere düşüşlerde başını ağırtmayacak bir telefon istiyor. Samsung a50 telefonunu kullanıyor 4 yıldır. Alacağı telefonu da uzun bir zaman kullanacak.
Çevredeki herkes tavsiye olarak iPhone öneriyor samsunglar güncelleme almıyor vs diyorlar. sizin fikriniz nedir gönlü tabii ki 2023 yılı çıkışlı samsung s23 te. Siz ne diyorsunuz...
İnce bilekliler için akıllı saat önerisi
Arkadaslar merhabalar karım icin akıllı saat bakıyorum ama kararsiz kaldik fikrinize ihtiyacımız var. Begendigi modeller
Apple watch seri 3 (telefonu samsung oldugu icin uyumlu degil)
Huawei watch fit 2
Samsung galaxy watch 4
Önereceginiz markalara da açığız 4000 tl e kadar bütçemiz var
Tek daireye çatı ve mantolama hakkında
Arkadaşlar merhabalar. 3 katlı aile apartmanimiz var. En alt kat dukkan, ara kat tek daire, üst kat ise 2 daire olacak sekilde inşa edilmiş. Mantolama ve çatı yok. En üst katta oturdugum icin kışın rutubet ve soğuk fazla oluyor( bu kış isi pompasiyla isinamadik ustune klima ve ek olarak ufo bile yaktik). Evimiz 150 metrakare.
Sorum şu sadece kendi dairemin üstünü kapatacak şekilde çatı yapabilir miyim? Usta yapabilirsin yan taraftan su akmasin diye çimento dokebiliriz dedi.Apartmanlarda yapıldığını soyluyor ama kararsiz kaldim.
Ayrica yine sadece kendi daireme mantolama yaparsam verim alir mıyım? Şu an çatı yerine damima izolasyon için 25 bin mantolama icin 30 bin fiyat verdiler. Ne yapacağımızı bilemez olduk yardımınıza ihtiyacim var
Evlilikte yapılan hatalar
Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık bir yıldır kafamı kurcalayan bir sey var ve bu konu gittikçe benim beynimi daha cok kemirmeye basladi. Özet geçiyorum. Eşimle stresli bir nişan dönemimiz oldu. Kisa bir sure içinde cok az borçla hayatlarimizi birlestirdik. Evlenmeye cok az bir sure kala ayrilmayi düşünmüş ve hatta evlendikten sonra ayrilirsak maddi olarak ne kadar zarara gireceginin hesabini yapmış. Bunu tesadüfi bir sekilde öğrendim ve canımı çok yakti. Kendisine soyledigimde inkar etmedi.
Evliligimiz boyunca yalan soyledigine de tanik oldum.Her sey ust uste gelince guvensizlik sorunu da oldu artık işin içinden çıkamıyorum. Bir insan hayatini kurmak istedigi biriyle daha yolun basindan ayrilmayi dusunecek kadar mi baglanmamis olabilir aklim almıyor. Bakarsaniz evlenmek icin evlenecek biri de değil.
Hatasiz kul olmaz derler siz nasil bazi seyleri tolere edebiliyorsunuz, huzurunuzu korumak icin neler yapıyorsunuz abartiyor muyum bu durumu sizce
Hasta olduğunda sana bakmayan eş
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda covid testim pozitif geldi. Tahmin edeceğiniz üzere bu hastalık ağır bir halsizlik yorgunluk ve vücut ağrısı yapıyor. Eşim bunları görmüyor ve ben söylemedikçe tedavime katkı sağlayacak bir sey yapmıyor. Insanin aklına 1 bardak su vermek bile gelmez mi ya onu bile söyleyeceksin de öyle yapacak.Tamam söyleyince ikiletmiyor ama yaparken sana lutufla yaptigini hissettirmesi beni ekstra üzüyor.
Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir acaba bu arada çocuğumuz yok daha
Farklı yaşam tarzlarina ne kadar dayanabilirsiniz
Arkadaşlar merhabalar. Farkli yasam tarzlarina ne kadar dayanabilirsiniz
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 72
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.682 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar