3D Tyt Matematik Deneme 2021
hocam çözen var mı? ortalama 27-33 arasındaki netlerim 20-25 arasına düştü =/ 50dakika veriyorum yetişmiyor doğal olarak.
.
.
AYT Kimya sb
8/5 yaptım 1'i işlem hatasıydı diğerleri kaçtı. Soru bankası olarak ne önerirsiniz? Palme çözücem elimde o var. Aydın geçen sene çözmüştüm. Kimya adası düşünüyorum ama sizce?
TYT GENEL DENEME ÖNERİ
Hocam bunlardan hangilerini önerirsiniz?
Aydın 10'lu tyt
Bilgi Sarmal 7'li tyt
Okyanus Master
Apotemi 3lü
PRF 3Lü
Yanıt yayınları 4lü
Sınav yayınları
Karekök tyt 5li
fen bilimleri 3+3 yks
bu denemeyi çözen varsa zorluk ayarını söyleyebilir mi?
Tyt Matematikte hız
Hocam bazı arkadaşlar 30dkya kadar düşürmüş oluyorlar. 55dk veriyorum branş denemesini çözüyorum. 25 geliyor Sonrasında 6 soru daha çözüyorum. Deneme yapa yapa mı artar 55dk normal mi çok mu?
Koz serisi Tyt
Hocam çözen var mı tyt2 ve tyt3 ü çözdüm Türkçem ösymde 34/3tü bunlarda 26/14 falan moral bozdu kısacası. Matematik ve fen iyi geldi sadece sosyal 6 net rezalet :d felsefeyi hiç yapamadım son denemesinde.
akıl fikir mektebi olarak da geçiyor. Merak ettim çözen varsa fikrini belirtebilir mi?
TYT NETİ NASIL ARTAR
Bu sorunun cevabı yok vs ama ARKADAŞLAR 80lerde takıldım kaldım matım düşük diye mat kasıyorum bu sefer 35 olan Türkçe 26 ya düşüyo gerekirse ama yine 80li net yapıyorum. BU NASIL BİR OLAY 90lara nasıl çıkarım sizin ne zaman arttı netleriniz?
Ayt Kimya
Hocam elimde fen bilimleri tyt/ayt olan ve palme var. Aydını geçen sene çözmüştüm. Aydının organik kimyasını çözeceğim. Bunlar harici ayt kimyadan kitap ne alabilirim?
345 tyt mat denemesi
2020 basımla 2021 arasında fark var mıdır 2020 alsam?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 162
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.119 (Bu ay: 294)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar