QASHQAI 2017 SKY PACK Mİ 2017 OPEL GRANDLANX EXCELLENCE Mİ?
OPEL ALMA, TÜRKİYEDE TUTULMADI DİYORLAR. KAFAMI KARIŞTIRDILAR.
İKİ ARABADA 80 90 BİN KM DE FULL TAM TAVAN.
BENİM İSTEĞİM YOL SESİ ALMAYAN KASİSLERDE CUKURLARDA HİSSETİRMEYEN BİR ARABA. YOL VE LASTİK SESİ TAKINTIM VAR.
AMA SORUNLU BİR ARABA DA ALMAK İSTEMİYORUM.
GRANDLAN X EXCELLENCE 2017 80 BİN KM DE.. ALINIR MI? YOKSA QASHQAİ SKY PACK ALICAM.
SAOLUN.
Merhabalar. Megane 4 otomatik arabam 2016 model. Vites kolunda belli devirde tir tir titreme var. Cok rahatsiz edici... bazen kol ile oynadigimda ses kayboluyor ama genelde disaridan mudahalem ise yaramiyor.
Ben bu vites kolunun dibindeki kapagi cikarabilir miyim? Zor mu basit mi?
Elimde kalir diye kurcalamadim...
Merhaba. Megane 4 dizel otomatik araba Bakima soktum.
pfd sokuldu
v kasiti triger
Polen ciltre yag, yag ve mazot filtre degisti.
arabayi aldim ertesi gun ses farkettim.
Belli devirde tirrrrrdiye ses... 1000 1200devirde motordan tirrrrrrdiye sanki altta bisey bisi titresiyor gibi ses Var.
Kaputu acinda duyulmiyor... sadece icerden duyuluyor.
Motor bosta iken o devirlerden gecerken az motor vitesete iken yuke binince cok fazla tirrrrrr diye ses geliyor. Ama sadece o devir araliklarinda. Rolantide ses yok. Motorda titreme yok. Icerde titresen bisey yok. Sadece ses... tirrrrtirrrrrrrrr..
Cok sinir. Bozucuu. Anlatamiyorum kimseye. Takintilisin diyorlar.
Ne olabilir?
Gergi bilyasi mi, sanziman yagi degisti diye sanzimandan mi geliyor... egzos mu titriyor kurcaladilar.diye?
Ne olabiir.
Merhabalar.
1.5 2015 otomatik fluence sahibiyim. Aracimin harareti bir miktar artti. Onceden tek cubuk gosterge ile calisirdi, otobanda duz yolda. Simdi 2 cubuk oldu ve gaza basmiyorken rampa asagi gittigimde bile soguyup seviye dusmuyor. 2 cubuk da Gene normal calisma sicakligi . Ama normal degil iste farkediyorum.
Hararetin bu sekilde artmis olmasinin sebepleri neler olabilir?
Selam arkadaslar. Aracimin rolantideki gurultusu ve titresimi birden bire biraz artti.
Yakit tuketimi de %20 artti.
(Araci calsitirdigimda rolantideyken motor sesini neredeyse duymuyorken simdi net sekilde iceride ve cok az da titresim veriyor )
En son yakiti fulleyip Opet ten aldim. Zamanlamasi en son yakita denk geldi ama tesaduf mudur? OPET YANI?
Ne yapabilirim arkadaslar? Katki falan mi yok sa ne bileyim yaaa. Cok moralom bozuldu...
|
Fluence 2015 Krom cam citalari ve ruzgarlik
|
kombimin çalışma süresi hk. sorun yaşıyorum.
|
|
Cumhuriyet�in temelinin laik bir dünya görüşüne dayalı olduğu hiçbir zaman unutulmamalı ve bu gerçek gözden kaçmamalıdır. Zira Türk halkı teokratik yönetimden çok acı çekmiştir. Geri kalışının nedenleri arasında bunun önemli bir yeri vardır. (Mustafa Kemal ATATÜRK) |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 435
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 32.420 (Bu ay: 537)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware