RAW Görüntü IP TV öneri
IP TV alacağım ama burda olmayan bir mekana gittiğimde yayın o kadar akıcıydı ki sanki böyle normal televizyon yayınından daha akıcı. Görüntü yağ gibi. İnternetten telegramdan çok fazla araştırdım test yayını aldım fakat böyle bir yayın bulamadım. Eğer böyle kullandığınız kaliteli yayın varsa benimle iletişime geçer misiniz. Sanırım RAW görüntü diyorlar buna.
SANSÜRLÜ DİZİ İZLEME SİTESİ
arkadaşlar selamlar ailemle birlikte izlemek için sansürlü dizi izleyebileceğim bir platform var mı acaba ?
NETFLIX SANSÜR SEÇENEĞİ
merhabalar netflixte ailemle dizi izlemek istiyorum fakat çoğu dizide hemen hemen tüm dizilerde cinsellik var cinsellik olması şikayet edilecek bir şey ve ya olağanüstü bir şey değil fakat aile ortamında çıkınca gerilim oluyor bildiğiniz gibi.netflixin böyle bir düşüncesi var mı yani sansür seçeneği getirmeyi düşünüyorlar mı ?ailecek dizi izleyemiyoruz
Selamlar arkadaşlar fm 21 oynuyorum ve chelsea leicester leipzig gibi güçlü takımlarla oynuyorum genelde.2 gün önce bir şey deneyeyim dedim küçük takım alayım dedim ama kimi transfer listesine koyayım , bir pozisyonda kaç tane opsiyonum var , şu adamı satarsam bu pozisyonda hala yedeğim kalır mı.
Bunları bilemiyorum mesela youtuberlarda bir tane kadro menüsü modu var profili açmadan oyuncunun yıldızı maaşı değeri hangi pozisyonda oynadığı filan yazıyor bunu nereden bulabilirim?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.861 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diziler