Lütfen yardım edin.
Arkadaşlar ben yanlışlıkla belgelerim adlı klasörü C:\Users deki profilimle değiştim ve geri düzeltmek istiyorum ne yapıcam
lütfen yardım edin.
Pes 2010
Arkadaşlar pes 2010 crack atarmısınız linkini acil oyunu kurdum ama internetten cracklere bakınca pes 2010 ile birlikte geliyo zaten bende oyun kuruluyo 1 saat bidaha beklemek istemiyorum eğer siz hızlı indiriyorsanız bana onun içindeki cracki atarmısınız lütfen iyi günler.
Oyun Bulamıyorum
Oynıyacak oyun bulamıyorum portal 1 i bitirdim ve oyun bulamamaya başladım daralmaya başladım lütfen oyun bulun bana
işletim sistemim :
İntel(R) Core(TM) 2 Duo Cpu (TM) 2.26 2.27 ghz
4gb ram
58 gb disk alanım boş
Nvidia Geforce 9200m GS 2gb
Bu arada fps oyunları pek önermeyin.
HELP PLS
Ben Windows 7 den Windows 8 e geçicem ama elimde 1 flash var eğer onda ise windows 7 format diski kurulu ve ben ona windows 8 kurcam ama kurarken sorunla karşılaştım windows açılmaz ise ne yapıcam bu windows 7 format diskimi de kaybetmek istemiyorum aslında 1 tane daha var sanddisk 16 gb ama onda ise disk yazma korumalı hatası var ne yapıcam ??? plss yardım
Flash görmüyor
Arkadaşlar Windows 7 bilgisayarım var flash belleği takıyorum ama bilgisayar bölümüne girince çıkmıyo aygıt yöneticisine girince şöyle bir hata var :
bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim
Ailem bana pc almıyor
Ailem bana yeni bir pc almıyor ve hatta pc özelliklerim de çok ama çok kötü isterseniz yazayım :
Sistem:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz (2 CPUs), ~2.3GHz
DirectX 11
4 gb
NVIDIA GeForce 9200M GS 1774 MB
1280 x 800 (32 bit) (60Hz)
32 bit
Bunu nasıl düzeltcem ?
Bunu nasıl düzeltcem MİNECRAFT'da servere kayıt olcaktım ama bu hatayı verdi .
Site şu : https://revils.eu/
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.050 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar