İphone SE Cam Değişimi
Arkadaşlar herkese merhaba 3. nesil iphone se kullanıyorum telefonumdan gayet memnunum daha öncesinde cam değişimi yapmıştırdım telefona ufak bir cam kırığından dolayı ekranım kendi orjinal ekranı hiçbirşeyi değişmedi veya çizilmedi bügüne kadar ama bügün malesef camda ufak bi hasar oluştu ekranda yine hiçbirşey yok dokunmatik veya touch id'sinde bir arkadaşa sordum 2. kere cam değişiminde ekranın kırılma riski var gibisinden konuştu ben sadece cam değişimi istiyorum ekranım kendi orjinal ekranı şimdi ekran değişmeye kalksam tonla para bu durum hakkında kesin bir fikri bilgisi olan var mı yarın zaten sabahtan gerekli yerlere gitmeye çalışacağım ama 2. kere cam değişimi olur mu forumda sorayım dedim teşekkürler
İphone SE 2022 ön cam
Arkadaşlar iphone se 2022 cihazım yere düştü ve ön camı kırıldı telefonun hiçbiryerinde en ufak çizik darbe bile yok telefonun dokunmatiği sesi tuşları home tuşu herşeyi çok iyi şekilde çalışıyor yalnız ön cam çatlak ve cihazın garantisi var ben bunu apple servisine götürsem sadece ön cam değişimi yaparlar mı yoksa nasıl bir yol izlenir bilen bi arkadaşlar yardım edebilir mi
İPHONE 7 PİL SAĞLIĞI ISINMA SORUNU
Arkadaşlar herkese merhaba iphone 7 kullanıcısıyım %83 pil sağlığım var görünürde fakat muhteşem derece hızlı sarjım bitiyor ve aşırı derece ısınma sorunu yaşıyorum kullandığım sürüm 14.1 sürümü ve telefonun pili daha önce hiç değişmedi ayrıca telefonun hiçbir çiziği dahi yok çok temiz kullanıyorum aldığım zamandan beri daima güncellemeri wifi üzerinden yapıyorum telefonda o kadar uygulama fotoğraf vs bile yok var mıdır bir fikri olan çözümü olan ne yapabilirim bu ısınma ve sarjın bitme sorununa karşın
İPHONE 7 PİL ÖNEMLİ
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.477 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad