Bütün kostümleri açmak?
10 net yapanlar
Tyt de 10 net yapıp 110 net yaptığını sanan yada hayal dünyasını forumlara, internet ortamına taşıyan gardaşlarım selam olsun size selam olsun. Matematik şurdan izlenmez leş atıyor diyip millete ahkam keserken ayt de 3 net yapan, sınava 3 ay kalmışken iki kare farkını not ettiği kağıda her gün bakıp ezberlemeye çalışan güzel gardaşım Allah yolunu açık etsin.
Yks ye harcanan bütçe
Kitaplığı düzenleyeyim dedim ve kitapları üst üste sıralayınca adeta bir yığın oluştu. Kimini çözdüm kimini hala çözüyorum, sınava kadar alacağım daha bir sürü deneme var. Şu kitaplara kaç para harcadım Allah bilir. Verdiğimi umarım bir gün alırım. Bir bu kadar kitabı olan nice Yks mağdurları vardır. Allah hepinize bu kitapları yaz geldiğinde atma şansı versin.
Apotemi Tyt Mat 10. Bölüm(PKOB) çözümleri olmayışı
Apoteminin Tyt soru bankasınasında neden 10. Bölümün yani PKOB un çözümleri yok bütün kitabı çözmüşler bu kısmı çözmemişler. Youtube sayfalarında da bulamadım. Bu kısmın çözümlerine ulaşabileceğim bir yer var mı kitabı çözenler arasında bilen varsa. PKOB dan acilin fasikülünü yeni bitirdim birde apotemiden soru çözüp cila yapmak istiyordum ama kitabın çözümleri yok. Ayt kaynaklarında da bu konudan doğru düzgün soru yok sadece olasılık adı altında ele alıyorlar. Sırf PKOB çözmek için bir tyt soru bankası mı alayım illa ne yapacağımı bilemiyorum
Apotemi Geometri Soru Bankası çıkarmış
SAHTE HABERLER VE TROLLER
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 110
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.327 (Bu ay: 125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar