Arkadaşlar merhaba, MYP ile yatay geçiş yaptım ve başvurum kabul edildi fakat ders uyuşmazlığı yüzünden alttan ders alıp almayacağımı bilmiyorum. Okulu uzatmak istemiyorum, bunu nasıl öğrenirim?
Discord mikrofondan ses gitmiyor.
Arkadaşlar merhaba. PC'nin mikrofon sesini algılamasına rağmen Discord algılamıyor ve şu hatayı veriyor. PC'yi sıfırlamadan önce böyle bir sorun yoktu.
Samsung Telefon Galerideki Fotoğraf Siliniyor
Arkadaşlar Samsung telefon galerideki fotoğrafları kafasına göre böyle siyahlaştırıyor ve fotoğraflara geri ulaşılamıyor. Bunları kurtarmanın ve bu sorunu çözmenin bir yolunu bilen var mı?
Monster Bilgisayarın Ederi Ne Kadardır?
Arkadaşlar Monster Abra A7 V11.1 bilgisayarımı satmak istiyorum. İçinde GTX 1650, 8 GB RAM, 256 GB SSD, i7 9750H var 17.3 inç sizce bunun fiyatı ne kadardır? Cihaz gayet iyi durumda sadece daha hafif ve şarj süresi uzun bir bilgisayara geçmek istiyorum. Bu arada 12k ya alıcı var halihazırda sizce daha fazla mı eder?
duvardaki bilinmeyen böcek
Dostlar şu an köy gibi bir yerdeyim ve yanımda şu canlı var bakmayın resimde küçük duruyor ama avucum kadar. Nedir bu, bileniniz var mı? Herkes uyuyor bu şeyle yakın temasa da geçmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Ciddiyim bayağı büyük bir böcek avucum büyüktür benim.
Ya bir de ben bunu başka bir şey sandım karanlıkta avuçlayıp atacaktım neredeyse vah vah. bu arada ben öldürecek bir şey ararken kaçmış. aramaya devam mı edim yoksa hiçbir şey yokmuş gibi yatayım mı?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 963 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar