Popmundo erkek karaker arıyorum///Makale başarısı satıyorum.
Erkek karakter arıyorum aradığım özellikleri 3 e ayırdım bunlardan birisiyse iletişime geçebilirsiniz.
- Eski karakterler yani eski başarıları olan karakterler. Viva oyunu destekliyorum bilimsel atılım yargı hükmü özel tim operasyonları gibi başarıları olan karakterleri alabilirim. Yeteneklerinin ve başarı puanlarının bir öenmi yok.
2. Sadece yetenek kasılmış karakterler yetenek havuzu geniş karakterde olur. Başarılarının bir önemi yok.
3. Orta halli hem yetenek kasmış hemde alabildiği normal başarıları almış basit karakterleride alabilirim.
Ödemeyi reel para oyun içi kredi veya makale başarısı olarak yapabilirim. Eski bir klonunu vs varsa eski başarıları olan iletişime geçebilirsiniz.
5 makale oyun içi 1k kredi karşılığı yazıyorum 4 arkadaşla devam ediyoruz 1 kişi alacağım sadece buradan dm yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Lütfen karakterlerinizi atarken ayrıntılı atıın
KREDİ SATILIR
ELİMDE 7K KREDİ MEVCUT 75 TL KREDİ HEPSİNİ ALIRSANIZ 70 TL AYRICA ŞİRKET MEKAN EŞYA VS SATIŞIMDA MEVCUT
Popmundo Kredi Karakter Ve Şirket Mekan Satılır
Merhabalar Popmundo Karakterimi ve içindeki krediyi parayı eşyaları şirketleri mekanları satacağım. Toplu alımlarda ciddi indirim yaparım.
Öncelikle karakterim satılıktır. Oyun içinde RolePlay Yapıldığı için gerçek isim falan kimse bilmez bir kaç kişi dışında onlarda asla sizi rahatsız etmez yani sizmişsiniz gibi oynayabilirsiniz. İçinde 7K KREDİ PUANI 2695 daha almadığı bir sürü kolay başarı çok rahat puanı 3k ya çıkarabilirsiniz Erkek karakter 22 yaşında 10 karakter var içinde 5 tanesi 16 üzeri 4 tanesi gruba turnelere hazır yetenekli karakterler. 15 14 14 5 4 yaşında diğer çocuklar dilerseniz çocukları satıp para kazanabilirsiniz. Karakterin 3 tane farklı isim ve soyisim kombinasyonu var. Hepsi güzel isimler kombinleyebilirsiniz. Karakterin kayda değer başarılarını şu şekilde yazabilirim.
Bilinmeyen Bir Hastalık Türü Keşfettim
5 Makalem Yayımlandı
Çektiğim 10 Fotoğraf Yayımlandı
Popopalooza'nın Beşinci Turundan Sağlam Çıkmayı Başardım
Big Bang'de Müzik Türünün En İyisi!
Grubum Video Listesinde İlk 10'a Girdi
Grubum Radyo Listesinde 1. Oldu
600 küsür hasta iyileştirildi tek ölüler gününde 1000 hastayı alabilirsiniz.
Ve daha alınmayan bir sürü kolay başarı var.
Karakterin içinde sürüsüyle eşya var çar çöp değersiz antikaları saymayacağım kayda değer olanlar.
Cehennem Lejyonu İlk Yardım Çantası
Cehennem Lejyonu İşaret Fişeği
Vahşi Yaşam İlk Yardım Matarası
Y.K.A.D.M.D. Acil Durum Oksijeni
Y.K.A.D.M.D. İlk Yardım Çantası
Dünya Satranç Federasyonu Kayıt Formu
Bunlar sadece değerli bulduklarım eski moda kıyafet giysi antika vs lejyonlar kitap kurdu gözlüklerini saymadım daha onun gibi bir sürü eşyalar var.
9 Şirket 1 sosyal kulüp mevcut
İstanbul :
Hastane
Kayıt Stüdyosu
Stüdyo
Merkez Büro
Antalya:
Bakım Evi
Hastane
Otomativ Dükkanı
Restoran
Spor Salonu x2
Alım seviyesine göre indirim yapılır fiyatlar için lütfen mesaj atın
İstanbulda Mekan Alınır
|
Bar Zinciri Arıyorum. Makale Başarısı Satıyorum.
|
Popmundo Hesap Arıyorum
|
Popmundo KREDİ ALINIR 50 TL DEN
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.748 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web bazlı oyunlar