Ekran kartı parçası kopuk kullanmak
Arkadaşlar ekran kartı fanını yapim derken bir tane Parça koptu üstünde Q201 ve C205 yazıyor yanlış görmediysem şuan kullanıyorum bilgisayarı ekran var onu yerine lehim ilemi yapmam lazım yaparsam bişe değişirmi?
Parça bu:
koptuğu yer:Ekran kartı parçası kopuk kullanmak
yavru köpeğin ağlaması
Köpeğimizi daha dün aldık bize hemen alıştı onu çatıda besliyoruz yanına gidince falan birşey yok peşine takılıyo oynuyoz koşuyoz falan ama ben çatıdan inince ağlamaya başlıyor bir süre beni görmeyince artık ya yatıyor ya da kemklerle oynuyor.Zamanla alışırmı ben çatıdan inince ağlamamaya?
3 gb ram vs 4 gb ram valorant
|
Ram uyuşmazliği olurmu?
|
Termal macun bu kadar yetermi?
Xbox jtagsiz oyun oynama
|
Ekran karti kirmizi ekran sebebi
kansızlık görme bulanıklığına sebep ourmu?
Arkadaşlar ben bir kere sağ gözümde içinde bişe olmadığı halde bişe var gibi hissediyordum sağlık ocağına gittiğimizde kan ilacı fertamir verdiler kansızlıktanımış onu biraz kullandıktan sonra unuttum v şimdi sağ gözüm bulanık görüyor ondanmı acaba diye sorcaktım?internette göz bulanıklığına sebep oluyor diyor ama bu acaba tek gözdede olabilirmi yoksa iki gözde de olmasımı lazım unun olduğu zaman?olayı yaşayanlardan cevap bekliyorum
|
Ekranda siyah yerlerdeki kırmızı çizgiler
Arkadaşlar abim başka ekran kartına geçti o daha iyi diye bende eski ekran kartını bilgisayara taktım ama siyah yerlerde kırmızı çizgiler çıkıyor driveri yükleyemedim şu an hard disk yok diye sizce driverdan kaynaklanıyor olabilir mi?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.262 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware