Yazılım stajı nasıl bulabilirim?
Herkese merhaba, Java Spring Boot ile backend api geliştiriyorum ayrıca frontend teknolojilerine de hakimim ama staj nasıl bulunur bilgim yok. Linkedin'de birkaç yere başvurdum fakat hepsi iş ilanıydı diye olumsuz dönüşler aldım. Ulusal Staj Programına da başvurdum herhangi birşey çıkmadı. Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum ve bu yaz staj yapmam gerekiyor. Durumum da fena değil aslında stajyer olarak bile başlasam iş sürecine dahil olabilecek bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum ama staj bulamıyorum.
İlk kez motorsiklet alacağım önerilerinizi bekliyorum.
Herkese merhaba, yakında A2 motor ehliyetine sahip olacağım da motor bakıyorum fakat ekonomik olarak çok bütçem yok ayrıca motor tecrübem çok iyi değil şuan hiç bilmiyorum yakında sürücü kursundan dolayı 12-14 saatlik eğitim alacağım. Fazla tecrübem olmadığı için 20 - 30 bin bandında motorsikleti öğrenebileceğim, parçası bol bulunan 125 - 150 cc motor bakınıyorum da daha çok motor öğrenmek için bakınıyorum bana ne önerebilirsiniz ?
iyi forumlar.
Turknet 35 mbps ile Geforce now alınır mı ?
Arkadaşlar şu anda 1080p oyunculuk için ekran kartı fiyatı ortalama 2000 lira bundan birkaç ay sonra ekran kartı stok sorunu ortadan kalkacağı için bu arada geforce now alsam diye düşünüyorum fakat sorun oluyor mu ?
Değerlerimde sorun görünmüyor da acaba sunucularda çökme, bug felan oluyor mu?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 1.332 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware