Merhaba arkadaşlar.
Bir süredir hem orta seviyede oyun oynatacak hem de taşınabilir ince dizüstü bakıyorum. Başlıkta belirttiğim ürün tam bana göre, Intel i5-i7 8565/8265U ve gtx1650maxq birlikte kullanmışlar. Ancak Türkiye'de bunun mx250 gpu olan versiyonu satıldı. Kasası birebir aynıydı, 15,6" olanı, zamanında mağazada inceleme fırsatı buldum gayet hoşuma gitmişti. Ama mx serisi beklentimi karşılamıyor. Genelde bu klasmandaki cihazlar çok pahalı oluyor örneğin MSI gf63 vardı sanırım 10bin'den fazlaydı en son bir de o h işlemcili olduğu için sanıyorum bataryası 10 saat civarı gidemeyecek bir cihaz normal kullanımda. Yeni modeller çok daha pahalı onları da düşünmüyorum. ebay'de sadece sıfır satan biyer buldum, Türkiye'ye kargolamıyor onlar da. Tavsiye edebileceğiniz sıfır/ikinci el alışveriş sitesi varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Gümrükte %20 vergiye razıyım. En düşük oyun laptopları 7-8bin olmuş, yurt dışından her türlü daha ucuza gelecek. Mesela Polonya'dan allegro benzeri bir site olabilir. Deneyimleriniz varsa onları da öğrenmek isterim. Bir de gümrükte kalınca ücreti ödeyip almak için bizzat gitmemiz mi gerekiyor, bizi arıyorlar mı nasıl işliyor o süreç?
Saygılarımla.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 315 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar