Yemek sepeti fiyat konusunda insanları yanıltıyor
Yemek sepetinden bir restorandan 65 tl lik bir sipariş verecektim ki aynı restoranın getir uygulamasına aynı menüyü daha ucuz sunduğunu gördüm. Fiyatlar ikisinde de kampanyasız standart halleri. Telefonla sipariş vermek istediğimde de gene yemek sepetinden ucuza geliyor. Aslında sorun fiyat farklılığı değil. Yemek sepetine bu konuda daha önce çok kez şikayet yazılmış şikayet sitelerinde. Yemek sepetinin cevabı ise hep aynı. "Anlaşmamız gereği restoranın paket servis fiyatı ile uygulamadaki fiyatı aynı olması gerekiyor. Bu konuda sürekli denetimler yapıyoruz ama özellikle incelememizi istediğiniz restoran varsa bize iletin vs.." tarzında. Ayrıca yemek sepetinin sitesinde sıkca sorulan sorularda da bu açıkca belirtiyor. Ben de müşteri hizmetlerine konuyu danışdım. Aldığım cevap restoranın fiyatına biz müdahale edemeyiz şeklinde oldu. Yani anlayacağınız insanları yanıltıyorlar. Biz de buna güvenip uygulamadan söylüyoruz yemeği. Baştan fiyatlar aynı olmak zorunda demeseler sorun yok restorandan komisyon alıyorlar restoran da o komisyonu bizden çıkarıyor deriz isteyen bunu bile bile söyler uygulamadan. Ama yaptıkları resmen insanları yanıltarak haksız kazanc sağlamak.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 87
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 261 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 90 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad