3000 TL kulaklık önerisi
Merhabalar Corsair Void Elite kullanıyordum ömrü doldu ve öneriler üstüne Razer Blackshark v2X aldım bugün geldi gün boyu kullandım ama sesi boğuk ve hiç tatmin etmedi aklımda Corsair Void elite wireless almak var siz ne önerirsiniz? Cs2 oynuyorum güzel ses kasabileyim istiyorum ve çok sık müzik dinliyorum müzik performansı çok iyi olmalı mikrofonuda yeterli bi seviyede olabilir oyun kısmını çok hard oynamıyorum adamların yerini anlayabilsem yeterli bütçemin biraz üstüne çıkabilirim ama çok çıkamam
Saat Önerisi
Linkteki ürünü çok severek aldım ama günlük kullanım için çok ağır kaçıyor bu saat gibi görünen akıllı saat öneriniz var mı? bütçe en fazla 6 bin ama dahada düşük olması çok işime gelir müzik değiştirme ve bildirim görme özelliği olsa bile yeter.
Oyunları alta atınca pc donuyor
Fortnite ve forza horizon 4 oynarken oyunu alta atınca bilgisayar oyuna dönene kadar acayip kasıyor nasıl çözebilirim
Sistem ryzen 5 3400g rx6500xt 16gb 3200mhz ram 2x8
GTA V Fps düşüşü
Gta v oynarken bir süre sonra fps im iki katına düşüyor işlemci sıcaklığım 70-80 e çıktığı için oluyor olabilir mi?
(Ekran kartını 1 yıl sonradan aldım yargılamayın)
Sistem
Amd ryzen 5 3400g
Msi 6500xt oc
B450m a pro max
2x8 3200mhz ram
İşlemcinin termalini 1.5 senedir değiştirmedim 1 sene boyunca apu kullandım ekran kartım 4 günlük
Steam yanıt vermiyor
msi mech 2x rx6500xt oc aldım taktığımdan beri steamde oyun açınca steam yanıt vermemeye başlıyor 10 saniye sonra açılıyor nasıl düzeltebilirim
Darboğaz
Ryzen 5 3400g 16gb 3200mhz 2x8 ram b450m a pro max anakart sisteme linkteki ekran kartını alıcam darboğaz olur mu?
https://www.itopya.com/msi-radeon-rx-6500-xt-mech-2x-4g-oc-4gb-gddr6-64-bit-ekran-karti_u17005
Ekran Kartı önerisi
4000 TL Bütçem var bu ekran kartını almak istiyorum değer mi veya daha iyisi var mı bu fiyata
BIOS update sonrası sorun
bilgisayarım bir anda donmaya başlamıştı kapatıp açtıktan sonra düzeliyordu bir tek biraz araştırdım bios sürümü eski olduğu için olabilir dediler ve bugün güncelledim ama bios updatten sonra bilgisayarı her açtığımda otomatik onarılıma geçiyor biostan boot ayarlarında ssd im gözükmüyor (windows ssd ye kurulu) bilgisayarı her açtığımda boot menüden ssd yi seçip giriyorum nasıl çözebilirim?
Anakarttan 144hz alma
apu sistem kullanıyorum ekran kartım yok anakartımdan hdmi 1.4 veya 2.0 ile 1080p 144hz çıkışı alabilir miyim? (anakart msi b450m a pro max işlemci ryzen 5 3400g)
GTA V BAN
Steamden gta v online a 50m para hilesi yaptım 1 ay ban yedim ve herşeyim sıfırlandı bir daha hile yaparsam kalıcı yer miyim?
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.555 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware