CS GO shadowpay.com skin satışı
Selam,Arkadaşlar shadowpay.com da ikinci hesap açabilir miyiz? Steam ile giriş yaptıktan sonra ve skinleri sattıktan sonra para çekerken, isim, soy isim adres vs. istiyor ben daha önce kullandığım hesaptaki aynı bilgileri girersem sorun olur mu? Deneyen var mı? Bir de aynı trbinance.com BTC hesabını girip parayı aynı BTC hesabına çekebilir miyim? Yoksa başka Kripto sitelerine mi çekmeliyim? Veya shadowpay.com ETH hesabını girerek çekebilir miyim? Ana hesapta tüm parayı BTC olarak trbinance.com hesabına çektim. Bilgisi olan, deneyen varsa eğer sorun yaşanmıyorsa lütfen beni bilgilendirebilir mi?
aynı PC den shadowpay da 2.hesap açarsak sorun olur mu ? Para çekerken aynı adres bilgilerini mi girmeliyim yoksa tanıdığımın farklı isim,adres vs. girmeliyim ? kimlik veya fatura filan istemiyor galiba
Windows 10 sık kullanılanlar sorunu
Merhaba bir problemim var saatlerce uğraştım. Google de arama yaptım ama sorunu çözemedim. Alttaki fotolarda da gördüğünüz gibi sık kullandığım, resim olsun, video olsun, tarayıcı sayfaları olsun üstte depolanmıyor. Ayarları kurcalarken bir yerde yanlış yaptım ama nerede olduğunu bulamıyorum. İsteğim mesela Chrome de 3-4 sayfa açıp kapatınca sayfalar alt şeritte sağ tık yaptığım zaman görünsün, eskisi gibi. Aynı şekilde, belgelerim olsun diğer şeyler olsun alttaki görev yöneticisi kısmında sağ tık yapınca önceki açtığım sayfalar görünsün istiyorum. Yardım lütfen.
Ekran kartı ve işlemci sıcaklık sorunu
Merhaba, işlemcim Xeon X5660 işlemcide sorun yok şimdilik, işlemcinin kule tipi 3 fanlı snowman soğutucusu var şimdilik iyi soğutuyor (tabi kasanın camını açık bir şekilde kullanıyorum kasa kapalı olduğu zaman işlemcide 100 derecelere çıkıyor ) yaz sıcaklarında ne yapacağım bilmiyorum...sıvı soğutma almaya maalesef bütçem yok...internette bios modlama filan bahsediliyor sıcaklığı bayağı düşürüyormuş ama onlar LGA 775 soket sistemden bahsediyorlar..benimki LGA 1366 ,anakartımda dediğim gibi Turbox x58 1366 LGA bios modlama yapılıyormu faydası ne kadar olur , ısı tatmin edici derecede düşermi ,sonra yanlış birşey yapıp anakartı yakmayalım.. ekran kartım sapphire HD7950 ve çok fazla ısınıyor oyunlarda 85-86 dereceye kadar çıkıyor..AMD nin sitesinde yeni Adrenalin driveri yükledim sıcaklık artınca fan hızı artmıyordu bir ara 100 üstü dereceleri gördüm allahtan GPU yanmadı sonra AMD nin eski sürücüsü olan catalyst driverini yükledim şimdi sıcasklık 80-85 lere çıkınca fan devreye giriyor ve sıcaklık 85 derecenin üstüne çıkmıyor..
neyse esas konuya gelelim eski anakartım ASUS LGA 1366 soket bozulduğu için yeni Ana kart aldım piyasada sadece LGA 1366 Turbox x58 adında bir marka vardı mecburen almak zorunda kaldım (ikinci ellere de baktım ama 1366 soket bulamadım )
Şimdi ben öncelikle GPU HD7950 ye undervolt yapmak istiyorum, okuduklarıma göre ısınmayı ciddi bir şekilde azaltıyormuş. MSI Afterburner ile voltajı düşürmeye çalıştım core voltage sekmesi silik bir şekilde ileri geri hareket etmiyor yukarıda yazılan voltaj kontrolünü , voltaj takibini açtım ama değişen bir şey olmadı.
işlemcim intel Xeon X5660, 2800 MHz
ekran kartı Sapphire HD7950
ana kart markası Turbox ,mecburen aldım çünküpiyasada başka marka LGA 1366 anakart yoktu.a
ana kartım Turbox X58 1600 MHz DDR3 Soket 1366Pin mATX Anakart, linkinide vereyim
https://www.n11.com/urun/turbox-x58-1600-mhz-ddr3-soket-1366pin-matx-anakart-1523366#unf-info
şimdi bilgisi olan bir arkadaştan ricam bu anakart üzerinden ekran kartına ve işlemciye nasıl undervolt yapabilirim , kısaca açıklarsa sevinirim.,
ve bios modlamanın faydası ne kadar olur mesela kaç derece sıcaklık düşer , bious güncellemeye değecek ,risk alınacak bir fayda sağlar mı ?
Anakart P6x58D-E RAM Yükseltme ve SATA 3 desteği
Selam, aşağıdaki anakarta sahibim.
3 Mavi, 3 siyah slot var.
3 Mavi slotlar 3x2 GB ile dolu yani toplamda sistemde şu ana 6 GB RAM var ben bunu yükseltmek istiyorum.
1 Tane 2 tane veya 3 tane 2 GB RAM alıp siyah slotlara takabilir miyim sistem açılır mı? Çalışır mı?
Ve Bugün SanDisk SSD aldım. Test yaptım 250leri geçmedi.Anakartımın SATA 3 Desteği var mı ? Sorun kabloda mı acaba? SATA 2, SATA 3 kabloları farklı mı oluyor?
masa üstü PC kendi kendine reset atıyor
Yazı bayağı uzun oldu farkındayım lütfen PC konusunda usta forumdaşlardan yazıyı okuyup bana bir yol göstermesini rica ediyorum. CSGO oynamayı çok seviyorum günde mutlaka 5-6 saat oynarım şu anda korkudan oyunu açamıyorum,oyunun tam ortasında en önemli anında reset attığı zaman çıldırıyorum.
sistemimi tam olarak yeniden yazayım
CPU türü: Quadcore Intel Core i7-950, 3200 MHz
Anakart adı: ASUS P6x58D-E
Sistem belleği: Kingston HyperX 3x2 GB triple 6 GB DDR3 SDRAM
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5850
Güç kaynağı: Thermaltake lite power 600 Watt , 80+ ibaresi yok
Arkadaşlar sorunum hala çözülmedi bu reset problemi yaklaşık bir ay önce başladı. Daha öncesinde sadece oyunda CSGO veya PES oynarken oluyordu çok sık olmamakla birlikte 2-3 günde bir bu reset problemini yaşıyordum ,reset atmaya başladığı zaman PC yi açıp tekrar oyuna giriyordum 3-4 sefer üst üste reset atmaya devam ediyordu 5 dakikada bağlanamadığım için CSGO rekabetçiden ban yiyordum ve vazgeçiyordum , sonra kendi kafasına göre 1-2 saat sonra düzeliyordu oyun oynayamaya devam edebiliyordum. ve ilginç olan masa üstünde hiç bir şekilde reset atmıyordu. şüphelendiğim ilk bileşen PSU idi. acaba oyunda ekran kartı ve işlemci fazla yük çektiği için Power Supply Güç Kaynaği yetersiz mi geliyordu. Ama AIDA64 ile sistem kararlılık testi ile tüm bileşenleri seçip (CPU,GPU,RAM,DİSK,FPU,CACHE ) tam yükte defalarca 30 dakikalık, 1 saatlik , bazen 1,5-2 saatlik PC yi çalıştırıyordum kesinlikle reset atmıyordu. Sıcaklık değeleri normaldi , Kasamda iyi bir soğutucu 6 tane fan var. HD tune ile harddiski test ettim bir sorun görünmüyor , Windowsun RAM testi ve memtest ile RAM ları defalarca test ettim bir hata ile karşılaşmadım. Geçmişte Bios ayarları ile hiç oynamadım her ihtimale karşı Bios ayarlarını Default yaptım. 20 gün civarı böyle geçti iyi,kötü PC yi kullanabiliyordum , bazen CSGO ve PES 7-8 saat aralıksız oynuyordum reset atmıyordu. bazen 2-3 gün hiç reset problemi ile karşılaşmıyordum.Eğer PSU arızalı veya yetersiz gelseydi herhalde bu kadar uzun süreler PC yi kullanamazdım diye düşünüp sorunun Ekran kartından olabileceğine kanaat getirip yeni bir ekran kartı siparişi verecektim ki Bingo masa üstündeyken reset atmaya başladı yaklaşık 10 gün önce başladı. Eskiden reset attığı zaman mutlaka windows açılırdı ve oyuna girmediğim sürece reset atmazdı sadece oyunda reset atardı. Bu sefer üst üste reset atmaya başladı bazen windows açılıp 2-3 dakika sonra , bazen 10-15 dakika sonra , bazende windows ekranına gelmeden reset atıyor. tabi kısa bir süre sonra tekrar düzeliyor,Mesela dünden beridir yaklaşık 2 gün olmak üzere hiç reset atmadı , PES oynadım ,CSGO oynadım , tam yükte sistem kararlılık testi yaptım hiç reset yemedim 2 gündür.
Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum 1 aydır internette bu sorunu araştırıyorum , kimisinde sorun PSU kaynaklı çıkıyor , kimisinde Anakart arızalı çıkıyor , kimisinde PC nin power düğmesi arızalı çıkıyor , genelde bu üç bileşen sorunlu çıkıyor.Gerçi benimkine tam benzer sorun yaşayan bir kullanıcı görmedim. Çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım hangi parçayı değiştirmem gerektiğini bilmiyorum.Bilgisayar tamircisine götürsem ne diyeceğim hangi parça arızalı nereden bilecek çünkü tüm parçalar bazen sorunsuz 2-3 gün çalışıyor.
Masa üstü PC CSGO oynarken kendi kendine reset atıyor
Bilgisayarım oyun oynarken kendi kendine reset atıyor. Son 2 günden beridir 3 kez oldu. Elektrik gitti-geldi mi diye bakıyorum modem ışıkları aynen yanıyor yani herhalde Elektrik gitse modem de kapanıp açılır.Ayrıca lambalar filan sönmüyor.Yani Elektriğin gidip gelmesi ile alakası yok herhalde, ne bileyim o anda Elektrik Voltaj düşmesi olsa PSU bu durumu tolere edip PC nin reset atmasını engellemez mi ?
sıcaklık değerleri normal CPU 70 üstünü görmüyor , aynı şekilde GPU da 70 üstünü görmüyor oyun oynarken CPU ve GPU 67-70 arası görünüyor yani reset atmasının sıcaklık değerleri ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum , daha önce test yaparken CPU-GPU 90 ları filan görmüştü ama reset atma diye bir şey olmadı.
bu sorunun nedeni ne olabilir ?
ayrıca reset attıktan sonra pc tekrar açıldığı zaman bazen CSGO oyununa girmiyor.Yeşil sekme olan oyuna katıl diyorum, internet var her şey normal ama oyuna girmiyor 2 saat ban yedim.Bu durum Valve sisteminden mi kaynaklanıyor yoksa benim sistemle bir ilgisi olabilir mi ? daha önce CSGO da internet veya Elektrik gidip geldiği zaman oyuna giremeyen var mı ?
sistemim bayağı eski ama işimi görüyor şimdilik
CPU Türü : QuadCore Intel Core i7-950, 3200 MHz
Anakart Adı : Asus P6X58D-E
Sistem Belleği : Kingston 6 GB (DDR3 SDRAM)
Ekran Kartı : AMD Radeon HD 5850
Güç kaynağı : Thermaltake 600W
CS GO için yaşı 20 üstü takım arkadaşları arıyorum
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.965 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun