Kulak içi bluetooth kulaklık tavsiyesi lütfen
MSI laptop mikrofon kullanamıyorum
Herkese merhaba, yeni MSI laptop aldım fakat mikrofonunu kullanamıyorum takılı değil gözüküyor. İnternetteki çözümleri denedim fakat bir sonuç alamadım. Discordu kurup konusmayı denediğimde sesim gitmiyor sadece pc içerisindeki sesler gidiyor. Dışarıdan harici olarak kulaklık mikrofon takınca çalışıyor. Çözüm önerisi olan var mı?
20 bin liraya kadar telefon önerileri
Öncelikle herkese selam, yeni bir telefon almak istiyorum ama telefon piyasasına çok hakim değilim o yüzden tavsiye almaya geldim. Önceliğim Samsung gibi ama iyi markalar varsa değerlendirebilirim ve 20 bin liranın üzerine biraz çıkabilirim. Çevremden 2. el önerileride geliyor sizce 2. el almak mantık mı?
4000 - 5000 arası telefon önerileri
Merhaba, annem için telefon bakıyorum çok pahalı olmasına gerek yok verdiğim fiyat aralığında olması yeterli. Benim aklımda tecno spark 8 pro veya genaral mobile gm22 plus var. Farklı bir öneriniz varsa lütfen yorumda belirtin.
Asus tuf vg249q1a 165 Hertz yapınca bulanıklasiyor.
Başlıkta yazdığım monitörü yeni aldım displayport kablo ile bağladım 144 Hz gözüküyordu teknik desteğe bildirdigimde monitör ayarlarından hız aşımıni açıp yapmam gerektigi söylenildi. Biraz saçma geldi çünkü kuzenime aynı tarihte MSI marka monitör aldık ve gelişmiş ayarlarda direkt 165 Hz secebiliyorduk.ben hız aşımından 165 hzye çekince yazılarda ve görüntüde bulanıklık oluyor 160 Hz yaptığımda biraz daha normal gibi . Bunun sebebi neden olabilir teknik destege de bildirdim henüz sonuç alamadım bekliyorum . Diğer bir sıkıntısı bazı oyunlarda renkler anlık yükseliyor açık hale geliyor sonra tekrar normal rengini alıyor buda can sıkıyor . Yardımcı olabilecek var mı ?
2000 - 3000 arası monitör önerisi ?
2k ile 3k fiyat aralığında monitör bakıyorum aklımda şu model var
sizin önerileriniz neler attığım modeli önerir misiniz ?
Merhaba ben laptop kullanıcısıydım ve orada telefon kulaklığımı hem mikrofon hem de kulaklık olarak kullanabiliyordum fakat bugün masaüstü bir pc aldım ön tarafta bulunan tek girişe taktığımda kulaklığı ve mikrofonu görüyor fakat sesim gitmiyor sadece duyabiliyorum. İşin tuhaf yani pcde açtığım herhangi bir videoyu discord uygulamasındaki arkadaşlarım duyabiliyor yani pcdeki sesler gidiyor ama benim konuşmalarım gitmiyor. İnternette baktığımda ses ve kulaklık girişi ayrı olduğu için olmuyor diyip aparat almışlar ama benim kasamda tek giriş var yani aparatlık bir durum yok zaten girişin üstünde hem kulaklık hem mikrofon simgesi var.
Sıkıntı telefon kulaklığı olmasından mıdır yoksa ayarlarımda mı bir problem var ? yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
7.000 - 7.500 tl arasında önerebileceğiniz sistemler
Uzun süredir pc bakıyorum fakat dolar kuru ve piyasadaki kart sıkıntısından dolayı sistem bulamadım önerebileceğiniz sistemler var mı ?
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.870 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware