20.000 tl ye laptop önerisi
Merhabalar , 20.000 tl ye kadar bütçem var ve laptop arıyorum. Ben mobil çalışan birisiyim bu nedenle laptopu bol bol taşıyacağım. İş için kullanacağım , excel e-fatura sistemleri gibi bana çokta dandik olmayan önerilerde bulunabilir misiniz?
Gsync ve freesync farkı
|
Aldığım pc için uygun monitör önerisi
Asus tuf gaming 3060 vs 3070
|
Gaming.gen sitesinde windows
Bilgisayarım ne kadar eder sizce satacağım?
Arkadaşlar merhaba yeni bir pc almak istiyorum bu sebeple eski pc'mi satmak istiyorum fakat satabilir miyim ya da ne kadar eder hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olabilir misiniz? Sistemim şu şekilde
İşlemci : intel i5-4570
Anakart : Asus H87-plus PCI Express 3.0(8.0GT/s)
RAM : 2xCorsair Value Select 8GB 1600MHz DDR3 Ram toplamda 16gb
Ekran Kartı : Nvidia Geforce GTX Zotac 1060 6gb 192 bits
SSD : Samsung 860 Evo 500GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD
Harddisk : 500 gb harddisk mevcut ama markasını bilmiyorum (Eski bir harddisktir)
Kasa : Xigmatek
650 Watt power supply mevcut.
sizce ederi nedir? parça parça fiyatları da öğrenmek isterim bilginiz var ise teşekkürler
Bilgisayar toplama konusunda yardıma ihtiyacım var!!!
Merhabalar güncel olarak yeni bir bilgisayar almak istiyorum bütçem 20-25 bin tl fakat ne almam konusunda kararsızım. İşlemci olarak i5-12400f düşündüm , 3200mhz anakart ve 16gb ram 3200mhz yeterli olur mu ram adına? Ekran kartı olarak 3060 düşünüyorum fakat bir sürü 3060 modeli var hangisi daha iyidir bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Toplayacağım bilgisayar oyun amaçlı olacaktır. bir de bazı modellerde oc li anakart ve ekran kartı mevcut. Overclock ısınma konusunda sıkıntı yaratır mı? ben kendimce bir kaç sistem araştırdım fakat hangisi en iyi performanslı olur bilemedim. Uzun süreler 4-5 yıl rahatça kullanmak istiyorum ne önerirsiniz. Başka pc sistem önerilerine de açığım teşekkürler.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.077 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware