Windows 10 Güncelleme sonrası her şey bozuldu
Yaklaşık 2 saat önce windows güncellemesi vardı onu yaptım. Laptop açıldı tüm simgeler vs bozuldu. simgenin üstüne tıklayınca oneDrive... gibi şeyler diyor. Her şeyim gitti nasıl eski haline getirebilirim acil yardım lazım ://
2021 KYK burs ücreti ne kadar olacak?
.
Ücretli Bir Kaç Satır Java Kodu Açıklama!
Aşağıdaki kodları açıklayabilecek, javadan anlayan yardımsever arkadaşlar varsa ücreti karşılığında rica etsem yardım edebilir mi ?
Java Kodu Açıklama!
Aşağıdaki kodları açıklayabilecek, javadan anlayan yardımsever arkadaşlar varsa rica etsem yardım edebilir mi ?
Python Acill Yardım Lazım Arkadaşlar :((
Programı yarın akşama kadar yazmam lazım. Aritmetik dizi ve geometrik dizide bilinmeyeni bulmayı yazdım fakat dizi kuralını tespit etmeyi ve diğer üçgensel ve karesel dizide bilinmeyeni bulmayı yapamadım. Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden çokk teşekkür ederim.
Monster laptop çizik!
Arkadaşlar elimde şuan monster abra a5 v15.2 laptop var. Satacağım fakat dikkatlice bakınca bir kaç kozmetik sorunu olduğunu fark ettim, alıcının sorun çıkarmaması için mümkünse bunları gidermek istiyorum. Ekranın tam ortasın da çizik var sanırım başta toz vs sandım fakat sildiğimde çıkmadı. Diğeri ise laptobun kapağında o da silince geçmedi. Sizce nasıl halledebilirim ?
BCVC TRAFİK GELMİYORR????
|
BC VC TRAFİK GELMİYOR???
|
Web site yardım
|
MONSTER ABRA A5 V15.2 SSD UPGRADE
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.336 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama