Sıcak üflemiyor acil
A/c offta ve sıcak soğuk düğmesi sıcakta olmasına rağmen kompresör devreye giriyor, sıcak soğuk düğmesi çevirsende arka planda muhtemelen hep soğuk ayarda kalıyor nasıl tamir edebilirim?
araç fluence maneul klima , yön tuşu hangi yönde olursa olsun fark etmiyor kompresör devreye giriyor
Sigorta durduk yere atıyor
Arkadaşlar görmüş olduğunuz soldaki sigorta bugün 3 kez durduk yere attı her seferinde ilk kaldırışımda hemen düştü ve ikinci denemede sabit kalabildi üçündede bu şekilde oldu, evde fazladan çalışan cihaz da yok. Sebebi ne olabilir?
Dün askerden geldim araç 1 aydır yatıyordu ve bu sürede hiç kullanılmadı içerisinde yarım depo yakıt vardı ve öncesinde bir sıkıntısı yoktu dün çalıştırdım ve 2-3 km sonra motor hasar riski uyarısı ile birlikte stop ikazı yandı biraz daha sürdüm egzoz emisyon uyarısı verdi ve araç 50km hızı geçemedi bir süre bu şekilde gittim daha sonra stop edip tekrar çalıştırdım uyarılar kayboldu 1-2 km daha gittikten sonra aynı uyarılar geri geldi ve motoru ikinci kez stop ettirdim ardından vites p konumunda ve el freni çekiliyken kontağı çevirdim bu pozisyonda araç kendi kendine abartılı bir şekilde gaz vermeye başladı stop edip biraz bekledim sonra 50km hızla eve kadar geldim.
Araç fluence 2012 dizel otomatik yardımcı olurmusunuz
Otomatik vites araba gitmiyor
Selamın aleyküm
arabam fluence 2012 1.5 otomatik dizel
motorunda bir sıkıntı yok bastın mı gidiyor hızlanıyor ama bazen trafik olunca Beklerken şöyle bir sorun oluyor, Vites D’de önüm açıldı ve kalkış yapıcam gaza basıyorum devir artıyor ama hız 10/km geçmiyor basıyorum basıyorum bağrıyor. El freninin çekip indirince tekrar deniyorum basıp gidiyorum hızlanıyor.
bu sorunu yaşayan var mı sıkıntı nedir teşekkürler
Doğal steroid
|
Fark var mı?
Fark var mı?
Yaptığım yanlışlar neler?
|
Yardım Lütfen !!!! ( Ayrılmış bellek sorunu )
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.209 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası