MKV MP4 DÖNÜŞÜMÜNDE YARDIM GEREK
Arkadaşlar selam, bir hevesle babamla izleriz diye sopranos indirdim, full hd 110 gb. Samsung 2014 model full hd bir smart tvmiz var modelini bilmiyorum o mkv açmıyormuş, yeni model vestel smart ise açıyor ama böyle seste anlık takılmalar oluyor izlerken heves kaçırıyor, bu bölümleri hızlı bir şekilde topluca mp4e çevirmenin bir yolu var mıdır _ .mkv kısmını .mp4 ile yazarak değiştirmek mümkün değil sanırım, teşekkürler
Aşırı yüksek işlemci kullanımı?
Merhaba forza4 olsun, arkham knight olsun hatta basit ve düşük sistem isteyen oyunlarda bile bilgisayar yüksek işlemci kullanıyor ve arada anlık %100e çıkıp droplara da sebep oluyor, test etmedim fakat bu anlık %100 kullanımı chromeda bile hissediyorum
en düşük ayarlar sabit dururken bile bu şekilde
1050ti, ryzen 5 1500x, 16GB ram
yardımcı olabilecek var mı?
Ses sistemi için yardım
arkadaşlar merhaba, opel zafira b enjoy aracın ses sisteminden hiç memnun değilim, araç kaç hoparlör bilmiyorum fakat astra h ile aynı teknolojiyi kullanıyor ve cd30 müzik çaları var.
amfisiz çok yüksek maliyet çıkmayacak şekilde teyp ve hoparlör önerisi yapabilecek var mı? ( öyle aşırı kaliteli bir beklentim yok) 2500 civarı bütçem var, şimdiden teşekkürler
Selam, MSI GL659SD model bilgisayarım hiç sorun yokken, bu arada bilgisayar çok az kullanılıyor yeni bilgisayar.
Masaüstünde bile inanılmaz şekilde kasmaya başladı, görev yöneticisini kontrol ettiğimde işlemci ram kullanan bir şey yok, chromea bile giremiyorum.
Windows güncel, yardımcı olabilecek var mı ?
I7 9750H 2,6 Ghz
1660 Ti
16GB Ram
256GB SSD
Bu seiko 5 hakkında yardıma ihtiyacım var
Merhaba, eski model altın kaplama kibar seiko 5 saatlerden arıyordum ve tam aradığım saati sarı sitede buldum.
Arkasında 7S26-03PE A4 yazıyor fakat ben bu model hakkında internette hiç ama hiçbir şey bulamadım. Ne resmi ne bilgisi ne boyutu hiçbir şeyi yok ve fiyatı da 650 TL, ne dersiniz arkadaşlar replika mı ?
Acilen bilgi verebilecek olursa sevinirim
Metal altyazıları hazırlıyorum
|
Anakart jakı ses problemi
|
metal altyazıları hazırladıgım kanalıma göz atabilirsinhttps://www.youtube.com/channel/UCAF3n9TYo7sMC4n6nFdI2aA |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.988 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware