Hangi sistem alınır?
İki sistem arasında kaldım sizce hangisi alınır?
iPad Pro ya Windows 10 kurmak
iPad Pro 11 inç 3. nesile sahibim. Bu tablete Windows 10 kurabilir miyim? Bir yandan iPadOS 15 sürümünü bir yandan Windows 10'u kullanmak istiyorum. Kurabilir miyim?
bilgisayarın ekran parlaklığı düşük
merhaba kullandığım laptop Toshiba sattelite l750 -1ml son 2 gündür bilgisayarın ekran parlaklığı düşük. ve ayarlardan baktığımda ise en yüksek olarak gözüküyor. Windows 8.1 işletim sistemini kullanıyorum. çözümü varmıdır ?
gta san andreas mause ile ekran hareket etmiyor
merhabalar bugün bilgisayara gta san andreas indirdim fakat oyun açıldı ama mause ile ekran hareket etmiyor çözümü varmıdır ?
(yardım edemiyorsanız veya çözümünü bilmiyosanız yazmayın.)
bilgisayarım gta 5 ve benzeri oyunları oynatırmı ?
merhabalar öncelikle bende toshıba satellite l750 1ml var. ben gta 5 gibi oyunları oynamak istiyorum acaba açabilirmi ?
gt525m 1gb (paylaşımsız)
intel core i7 2670qm 2.20 ghz
640 gb hdd
240 gb ssd
8gb ddr3 ram (1333mhz)
windows 8.1 pro 64 bit
iphone x oyundan çıkarken kasma ve yavaşlama sorunu
merhabalar 2 gün önce babamın bana veridiği iphone x e format attım ve kullanmaya başladım. pubg ye girdikten sonra oyun akıcı ve kasmadan oynayabiliyorum ama 15 20 dk sonra oyundan çıkınca telefon dokunmatiği çok kasıyor ve yavaşlıyor acaba neden böyle ?
nvidia geforce gt525m nasıl bi kart ?
merhabalar, nvidia geforce gt525m ekran kartı nasıldır acaba ? bu kartla oyun oynanır mı ?
gt525m gta 5 kaldırırmı ?
merhabalar ilk defa konu açıyorum yanlışım olursa kusura bakmayın.
başlıkta dediğim gibi nvidia geforce gt525m kaldırırmı ? kaldırırsa da kaç fps alabilirim?
nvidia geforce gt525m 1gb
intel core i7 2670qm 2.20 ghz
8gb ram
windows 8.1
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.695 (Bu ay: 128)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun