Aynasız Fotoğraf Makinesi Öneri
Merhaba. İlk defa fotoğraf makinesi almak istiyorum. Aynasız alma fikrim var. Bütçe olarak body için 40 Bin TL düşünüyorum. Aklımdaki model Fujifilm XS-20. Sizin önerileriniz nedir fikirlerinizi almak isterim. Ek olarak ürün fotoğrafı ve herşeyin fotoğrafını çekmek için bir lenste bakıyorum. Lens önerisi de yapabilir misiniz? F/p ürünü olursa sevinirim.
Fotoğraf Makinesi Tavsiye
Merhaba. Ürün çekimi, portre çekimler ve dışarda hobi amaçlı doğa çekimleri için fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Ama bu işlerden anlamıyorum. Bütçemi 5000 gibi düşünüyorum ama o paraya alacağın makine seni uzun süre götürmez, yorgun olur diyorsanız daha üstüne çıkmaya çalışırım suan önemli olan wifili güzel bir makine ve lens tavsiyesi istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden cevap veren herkese.
Ethereum Madenciliği Mining Hatası
Merhabalar ben eth madenciliği yapmak istiyorum evde kendi pc'mde. Gerekli dosyaları kurdum ama lolminer.exe' is not recognized as an internal or external command operable program or batch file hatası aldım sizde bunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz?
Twitch yayınlarında ses robotik sorunu
Merhabalar arkadaşlar, OBS kullanarak twitch.tv/gonsalezgame adresinde yayın açıyorum. Yayına aktarılan seste takılmalar oluyor. Drop var mı kontrol ediyorum drop yok. Video linkini koyuyorum buraya: https://www.twitch.tv/videos/889889864/
Çeşitli ayarlar denedim olmuyor. Discord'da konuşurken bir sorun yok seste veya ekran kaydı alırken bir sorun yok. SteelSeries Arctis 5 mikrofonunu denedim yine aynı problem oluyor. Normalde kullandığım mikrofon fifine K678'dir. Bir çözüm önerisini olan var mı?
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.449 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun