Evvvet sevgili Tivibu üyeleri bu kanala bakanınız oldu mu? Nasıl bir kanal içeriği iyi mi? Ve tabii en önemlisi sansür var mı? Malum Tivibu sansürüyle menkul bir platform...
Habitat Tv Logosu
Aşağıda ki kanal Meksika'da yayın yapıyor sanırım ama logosu Habitat Tv'nin logosuna çok benziyor ama bu Latin kanalı izlerken bir şey fark ettim kanalın jenerikleri çok harika
Merak edenler için işte link: http://s5.mexside.net:1935/telemax/telemax/.m3u8
Discovery Turkey HD
Bir süredir 9E uydusunda şifresiz yayın yapan Discovery Networks geçen hafta Discovery Turkey HD kanalını ve aynı frekansta bulunan diğer Discovery kanalı tekrar şifrelenmişti. Bugün Discovery Turkey HD kanalı yeniden şifresiz olmuş ve ben de kanalı açtım izlemeye başladım, iki defa reklam verdi ama saçma sapan abuk sabuk inşaat ve gezi şirketi reklamlarından arındırılmış olarak. Şimdi sadece program tanıtımlarının olduğu bir kaç saniyelik reklamlar veriyor. Sanırım Discovery markasının değerini biliyor ve yerelleştirmeyle markasını çöpleştirmekten vazgeçmiş olmalı eğer öyleyse bu harika bir atılım olmuş. Şu an da tam bir casual kanal haline gelmiş ve tamamen Türkçe keşke diğer Discovery Networks kanalları da Discovery Turkey HD gibi Türkçe casual kanal haline gelse..
Yaklaşık 3 hafta önce HI-LEVEL tivimize otomatik olarak gelen bir kaç tane hd ve sd yunan kanalı var. Ama flysat gibi uydu frekans sitelerinde bu kanallar ve frekansları yok konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
American Gods (Amerikalı Tanrılar)
Bu dizinin (Amerikalı Tanrılar) 4.ncü sezonu hakkında bir bilgi var mı?
Amazon tıpkı Netflix gibi bu dizinin 4.ncü sezonunu ve diğer sezonlarını çekip yayınlamalı bence doğal olarak TÜRKÇE DUBLAJLI BİR ŞEKİLDE!!!
sil
sil
Kanallar neden kocaman kanal logoları kullanıyorlar ? ve neden ekranın orasında burasında yazılar var ?
Multistream yayınları hakkında
Merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bir konu var. 9e uydusunda Multistream frekansları var ben ne yaptıysam bu kanalları yakalayamadım kullandığım ekipman skystar s2 tv kartı universal lnb ve 9e uydusuna ayarlı 110luk ofset çanak anten değerli bilgilerinizi almaya hazırım
|
|
Meslek: Troll avcılığı
İlgi Alanları: Trolller
akpli olduğunuzu bu kadar çok belli etmeseydiniz zaten şaşırırdım :D [simage]//forum.donanimhaber.com/Static/forum/img/ipucu-aktif.png[/simage] |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 233
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.513 (Bu ay: 149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 101 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar