İnstagram Dondurduktan Sonra Fotoğrafların Kaybolması
Merhabalar,
Bundan yaklaşık 1.5 yıl önce İnstagram hesabımı dondurdum ve yakınlarda geri açtım. Hesabıma baktığım zaman hiçbir gönderimin ve hikayemin olmadığını gördüm kapatmadan önce silmemiştim. Yaklaşık olarak 4-5 gün geçmesine rağmen fotoğraflar geri gelmedi bu durumu defalarca 'Sorun Bildir' kısmından İnstagram'a iletmememe rağmen bir geri dönüş olmadı. Verileri indir kısmından hesabımla ile alakalı bugüne kadar olan paylaşımlarımın bir kopyasını aldım ve burada tüm gönderilerimin ve hikayelerimin durduğunu gördüm ancak bunlar normal şekilde profil kısmında gözükmüyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
İnstagram Dondurduktan Sonra Gönderi Ve Hikayelerin Kaybolması
Merhabalar,
Bundan yaklaşık 1.5 yıl önce İnstagram hesap dondurma yaptım ve yakınlarda geri açtım. Hesabıma baktığım zaman hiçbir gönderimin ve hikayemin olmadığını gördüm kapatmadan önce silmemiştim. Yaklaşık olarak 4-5 gün geçmesine rağmen fotoğraflar geri gelmedi bu durumu defalarca 'Sorun Bildir' kısmından İnstagram'a iletmememe rağmen bir geri dönüş olmadı. Verileri indir kısmından hesabımla ile alakalı bugüne kadar olan paylaşımlarımın bir kopyasını aldım ve burada tüm gönderilerimin ve hikayelerimin durduğunu gördüm ancak bunlar normal şekilde profil kısmında gözükmüyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Uygun Wifi Kartı
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.885 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları