Yılbaşından sonra zam gelir mi?
Bugün 7 taksitle iphone 13 128 gb aldım, 28.000tlden.
1 2 ay kullanıp satmayı dusunuyorum elime toplu para gecmesi icin, sizce yilbasindan sonra zam gelir mi ? degeri ne olur telefonun
Olta Tavsiyesi - hangisi?
Merhaba, herkese.
Balık tutmaya yeni başladım. Av bayiinden bir olta aldım 350tlye işimi görüyor ama şimdi internetten ikinci bir olta almak istiyorum.
3 tane atacağım acaba hangisi daha iyidir?
Olta 1
https://www.n11.com/urun/albastar-tam-takim-hobi-kiyi-olta-seti-300cm-kamisla-300cm-standart-4072623?magaza=albashop
Olta 2
https://www.n11.com/urun/cabukav-330-cm-hazir-olta-takimi-seti-4078188?magaza=cabukav
Olta 3
https://www.n11.com/urun/aav-50-parca-olta-seti-3-metre-kamis-50lik-makine-4282903?magaza=ucuzaav
2 ile 1 arasinda kaldim ama 2 daha ağır basıyor, sanki malzeme kalitesi daha iyi gibi
Flo'dan X.XXX değerinde ayakkabı siparişi verdik. 20 gündür elimize ulaşmadı. Kargo firması arıyor kargonuzu bulamıyoruz, kayıt oluşturuyoruz vs diyor sürekli.(Ayrıca barkod üzerinden düşmüş olabilir de diyorlar, o yapışkanı elimizle zor çıkartırken nasıl düşecek orası meçhul).
Floyu arıyoruz onlarda sürekli kayıt oluşturuyoruz diyorlar ama 20 gündür herhangi bir sonuç alamıyoruz. Sürekli aynı şeyler etrafında dönüp duruyor.
İade de alamıyoruz, kargo firmasının sorumsuzluğu yüzünden mağduriyet yaşıyoruz.
Trendyolun hesabımı olur olmadık askıya alması
Herkese merhaba,
Trendyol yemekten verdiğim son 2 siparişimde menüdeki ürünler bazıları ve ek sipariş verdiğim ürünler eksik gelince trendyola şikayet yazdım.(normalde yazmam ama o iki firma sürekli aynı şeyi yapıyordu)
Belli bir kısım iade aldım ama bildirdiğim için hesabımı askıya almışlar. Mağduriyetimi bildiriyorum ve bunun sonucu benim cezalandırılmam oluyor.
Bir daha da trendyol yemek kullanmam.
Adana Yüce Koltuk & Kanepe Şikayetçiyim
Koltuklarımı yaptırmak için bu işletmeyle iletişime geçtim ama koltuklarımı eskisinden daha kötü yaptılar. Kullandıkları malzemeler çok kalitesiz. Baştan savma malzemeler kullanarak tamirat yapmışlar. Koltuk denmeye bin şahit lazım, böyle berbat işletmeler varolmamalı.
Çalışanları ve sahibi müşteri ile nasıl iletişim kuracaklarını bilmiyor kaba saba insanlar.
Bu işletmeyi önermiyorum.
https://tr-tr.facebook.com/pages/category/Community/Y%C3%BCce-koltuk-kanepe-471115163072951
yardımcı olur musunuz ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
yardımcı olur musunuz ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Su Yumuşatma Cihazı
Su arıtma sistemleri ise size ulaşan şebeke suyunun içindeki görünür ve görünmez olan mikroorganizmaları, katı parçacıkları ve zararlı her türlü kimyasal maddeyi eleyip kaynağı güvenle içebileceğiniz bir hale getirir.
Konut, fabrika, endüstriyel tesisler ve sosyal tesislerde yani insanın olduğu her yerde ihtiyaç duyulan içme ve kullanma amaçlı su hazırlanmasını sağlayan su arıtma sistemlerinin kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşmaktadır.
Ters Ozmos su arıtma sistemi, filtreleme sırasında basınç uygulama yöntemi ile küçük partiküllerin ve ağır metallerin ayrıştırılması işlemini uygulamaktadır.
Ters ozmoz sistemi arıtma sonrasında kullanılmaya ihtiyaç duyulan, özellikle sanayi sektörlerinde cihazlara uygun su kullanımı için tercih edilir.
Su yumuşatma cihazı suyun kireç oranını düşürür, boru hatlarındaki kireç kaynaklı sorunların oluşmasını engeller.
Çözümlerimiz
Kuyu Suyu Arıtma
Şebeke Suyu Arıtma
İçme Suyu Arıtma
Havuz Suyu Arıtma Sistemi
Deniz Suyu Arıtma Sistemi
Yağmur Suyu Arıtma
Ekipman & Yedek Parça
Ters Ozmos (Reverse Osmosis)
Su Arıtma Bakımı
Su Yumuşatma Cihazı
Endüstriyel Su Arıtma Sistemi
Konteyner Tipi Su Arıtma
Degazör Su Arıtma Sistemi
Ultrafiltrasyon Sistemi
Sanayi Tipi Su Arıtma Cihazı
Kimyasal Dozaj Pompaları
Ultraviyole Cihazı
Otomatik Klorlama Cihazı
Antiskalant
Saf Su Arıtma Sistemi
Deiyonize Su Arıtma Sistemi
Ev Tipi Su Arıtma
Arıtmalı Su Sebili
Tezgah Altı Arıtma Cihazları
Ticari Su Arıtma Cihazı
Vize Başvurusu
Vize Başvurusu , Vize Danışmanlık Şirketleri, Almanya Vize Başvurusu
Vize Başvuru Acentesi
Vize için gerekli tüm evrakları gönderebileceğiniz ve başvuru sürecinizi takip edebileceğiniz online Vize Başvuru platformu.
Hızlı ve güvenli vize almak ister misiniz? Online başvuru ve randevu takibi ile gerekli vize evraklarınızı bize ileterek tüm zahmetli işleri sizler için hızlıca yapıyoruz.
Rica etsem aliexpress referans linkimden üye olur musunuz
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 97
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.118 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic