Arkadaşlar Teknosa da normal aramada çıkmıyor ürün. Gittim Brandium Teknosa ya sordum yarın 34500 TL gibi bir fiyata çıkacağını söylediler.
28 bin TL ye rtx 4050, 12500H işlemci, 1tb ssd ve Akbanklılara peşin fiyatına 12 aya kadar taksit imkanı.
Bu işlemci ve ekran kartı ikilisi olarak en uygunu bu sanırım.
Ram arttırma FPS artırır mı ?
Günün fırsatı: HP Pavilion Dizüstü Bilgisayar, 14'' FHD, AMD Ryzen 5 5500U, 8 GB RAM, 256 GB SSD, FreeDOS, 4H0R5EA, Gümüş https://www.amazon.com.tr/dp/B09BF5DYSD/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_KE9SD1MVJQ90BQMH2S1M?_encoding=UTF8&psc=1
Arkadaşlar uzun süredir takip ediyordum. Hp iade ile 5420 TL ye geldi. Satıcısı Amazon. Dolar 10 lirayı geçtiği şu dönemde güzel bilgisayar.
Ips ekran, ram ve ssd artabilir lehimli değil. Işıklı klavye, metal kasa ve 5500u işlemci.
Paylaşımlı Ekran Kartı Avantajı mı?
Merhaba arkadaşlar.
Elimde şuan 11. nesil i3 bir bilgisayar var.
Bundan önce mx150, 940m, 840m gibi league of Legends da 150 200 fps aldığım bilgisayarlar kullandım. Yalnız bu harici ekran kartı olan bilgisayarlar prize takılı olmayınca fps çok düşüyor hatta oyun donuyordu.
Bu yeni paylaşımlı kartlı i3 11. nesil bilgisayar ise prize takılı veya değil sürekli 100 120 fps alıyor.
Bu durumda pilde kullanım ve yüksek grafik istemeyen oyunlar için twp değeri düşük bilgisayarlar avantaj mı kazandı diyebiliyoruz?
Şayet böyle ise vega kartlı ve daha güçlü bir işlemcili bilgisayar bakacağım.
Mobile Hotspot ile Outlook problemi
Merhabalar.
Arkadaşlar telefonun mobil internetini açıp bilgisayar ile bağlantı yaptığım zaman normal internette hiç bir sıkıntı yok ama sadece Outlook gönder al yaparken çalışmıyor. Mantığını anlamadım. Başına gelen veya çözümünü bilen var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar.
2013 model 1.5 tdci fiesta kullanıyorum.
Aracımda 6 yıldır 195 50 R15 lastik kullanıyordum. Zaten fabrika çıkışı da bu ölçü olduğu için sadık kaldım.
Dün birisinden yeni lastiklerini 50 yerine 60 kalınlıkta al daha konforlu sürersin diye bir öneri duydum.
Şimdi gelelim asıl soruma.
Benim ön tekerlerim daha bir kaç ay önce aldığım güzel Nokian tekerler. Ben bu Nokian tekerleri arkaya alıp önlere 50 yerine 60 olan bir teker alsam ön arka farklı olacağı için problem olur mu?
Bu tarz durumlarda 4 tekerin de aynı anda mı değişmesi daha sağlıklı olur?
Anakart Tamiri Yapacak Yer Arıyorum
Merhabalar,
Elimde eski bir Casper laptop mevcut. Temizlik ve bakım yaparken pili çıkarmayı unuttum ve içine vida düşünce sanırım anakart üzerinde kısa devre yaptım. Forumda yapabilecek yardımcı olacak kişi veya işletme var mı acaba?
UHD yerine HD izleme mümkün mü?
Merhabalar.
Netflix 4k üyeliğimiz var fakat evdeki 50 mb internet 150 gb kotalı. Netflix te bir bölüm dizi izliyorum 7 gb gidiyor. Otomatik olarak 4k hdr olarak açıyor televizyon. Ben halbuki full HD izlesem yeterli olacak benim için. Bir alt paket ise sadece 720p de kalıyor galiba. Öneriniz nedir acaba? Full HD izleyip İnterneti bitirmemek için ne yapmak lazım?
Güncel Windows Kurulum Flash'ı Hakkında
Merhabalar. Elimde birkaç sene önce yaptığım bir windows 10 flash diski var.
Bu flash ile format atıp kurulum yapınca yeni Windows versiyonlarını da ayrıca güncelleme ile sürekli kuruyorum.
Bu 20H2 versiyon bir windows 10 sürümüne sahip olmak için tüm güncellemeleri yapılmış bir bilgisayardan mı tekrar kurulum flash diskini oluşturmak gerekiyor?
Bu konuda bilgisi olan var mı?
Meslek: Mühendis
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.423
İkinci El Bölümü Mesajları: 334
Konularının görüntülenme sayısı: 79.440 (Bu ay: 668)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.658 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar