Warcraft 3 Reforged Türkçe Yama
Beyler, sonunda dediğimi yapıp Türkçe yamanın ilk sürümünü yaptım. Daha önceden Aldronic'in yaptığı tercümeyi Reforged sürümüne entegre ettim, gerçekten güzel çevirmiş :)
Nasıl kurulacağına gelince:
1) Warcraft III Reforged'u İngilizce olarak normal yükleyin. Oyuna girebildiğinizden emin olun. Netten bulduğunuz herhangi bir cd key çalışmaz, gerçek bir Reign of Chaos cd keyini Blizzard hesabınıza kaydetmeniz gerekir.
2) Aşağıdaki linkten yamayı indirin:
https://drive.google.com/file/d/11euSov4izoE9kg7WJSW-U5yYkZDLQcUT/view?usp=sharing
Şifre: donanimhaber.com
3) Yamanın içindeki dosyaları oyunun yüklendiği klasörün içine atın. Zaten yamada bir tek retail klasörü var, dosyaları attığınızda retail klasörünün direk altında olmalılar.
4) Retail klasöründeki reg dosyasına çift tıklayın.
5) Oyunu başlatın ve Türkçe oynayın :)
Yamayla ilgili notlara gelince:
- Yama tamamlanmış değil. Bir yerlerde eksik çıkabilir. Bunları bildirirseniz en kısa zamanda düzelteceğim. Screenshot atabilirseniz daha makbule geçer :)
- Yakın bir tarihte installer koymayı düşünüyorum, bu sayede çift tıklayıp yükleyebilirsiniz :)
- Sadece klasik campaign çevirildi. Reforged çevirilmedi. Reforged campaigni test edecek biri olursa benimle irtibata geçebilir.
İyi oyunlar...
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.843 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware