1500 tlye kadar kulaklık önerisi
Merhaba millet, bana 1500 TL'ye kadar beni çok uzun süre idare edecek, kabloları bükülmeyen, iki düşmede kırılmayan, ses kalitesi, mikrofon kalitesi iyi (üst düzey bir şey beklemiyorum) kulaklık lazım. HyperX Cloud Core ve Havit H2002 önerildi. Siz ne önerirsiniz?
Merhaba millet. Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Mesleki sertifika almak için uğraşıyorum belirli yerlerden fakat bir kuruluş var sertifikaları için para istiyor. Sizce değer mi onu merak ediyorum. BadiWorks diye geçen bu kuruluş yeacademy ve öğrencikariyeri sitelerinin de sahibi sanırsam. Buralardan sertifika alan ve işine yarayan ve akredite hakkında bilgi sahibi olan varsa çok sevinirim
Merhaba millet, audio technica kulaklığımın sol tarafındaki kabloda temassızlık gibi bir problem vardı bundan dolayı sağ taraftan ses gelmiyordu. Normalde oynatıp belirli bir pozisyona sabitleyince kabloyu oluyordu ama bugün hepten gitti. Model Audio Technica m20x Küçükçekmece ve bakırköy civarında mümkünse çok bütçeyi aşmayacak tamir yapabilecek bir yer biliyor musunuz?
Jack of all trades master of none. |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 561 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Asp / Asp.NET