|
Eafc 24 PS4 ping
Oyuna en son gelen güncellemeden sonra online modu oynanmaz hala geldi inanılmaz bir ping yükselişi var bu konu hakkında bilgisi olan varmı
10 15 bin TL arası TV 4k Hdmi2.1
Ps5 Maç dizi film izlemek için kullanicagim bir TV ariyorum aklimda tlc markası var önerebilecek kişiler varsa şimdi den teşekkürler
Mi TV Stick kumanda Etki etmiyor
Mi ti Stick 1080 p android TV herşeyi sapasağlam takmama rağmen hdmı dan girince gelen görsel logolu kumanda iki tuşa aynı anda basıyorum fakat hiç bir tepki yok bu konuda bilgisi olan varmı kumanda bozuk olabilirmi veya bu kumadaya özel pil varmı
Android TV (Bluetooth özelliği yok)kablolu kulaklık
Yumatu 32 inç android TV için Bluetooth özelligi gerekmeyen tak çalıştır USB girişli yada headphone girişli kablolu uzun kulaklık önerebilecek varsa çok memnun olurum
Taotronics TT-BA09 Pro BT 5.0
Android TV ye bağlantısını kurdum fakat sesi gayet iyi verirken aynı oranda cızırtı sesi var nasıl giderebilirim yardımcı olabilecek varmıdır
Yumatu TV 32 inç
Yumatu 32SMT3201 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Android Smart LED TV 1080 p özelliklere almama rağmen ekranda siliklik pusluk mevcut
Hangi ayarlarda kullanmam gerek en net görüntü için
Film modu sinema modu gibi
Keskinlik
Parlaklık
Kontrast
Battlefield 2042 PS4 pri Aranıyor
BATTLEFİELD 2042 PS4 PRİ
FIFA 21 Şeçkin zorluk ?
FIFA 20 de akhisarspor Barça gibi oynarken Şimdi 21 de rakip en zor ayarda orta acmiyor garip garip şekiller hareketlere giriyor bazen ceza sahası içinden uzaklaşıp korner direğine gidiyor bunun bir çözümü varmı slider ayarları felan ?
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 3.420 (Bu ay: 210)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun