Bilgisayarı en güvenli şekilde korumak
Sistem imzada yazıyor 27 monitör ve kasa haricinde 1 adet cep telefonu şarj aleti ve 1 adet 5+1 ses sistemi komple s link akım korumalı 1. 5 metre prize bağlı yetersiz bulduğum için atıl durumda bulunan 23 yaşındaki emektar star.com 1000va arızalı ups tamir ettirdim üzerindeki akü de bitik olduğu için 12 volt 9 amper yiğit akü koydum şuanlık herşey yolunda
Kısaca s link akım korumalı ve star. Com 1000va ups 2 lisi yeter limi evin ana sigorta kutusunda kaçak akım için diğerleri den farklı mavi sigorta da bulunuyor bunlar haricinde ne kullanabilirim başka ne gerekli
eski ups kullanmak
|
Cihazım Samsung a70 şarjım %1 kadar kullandım daha sonra otomatik kapandı tekrar açtım %0 sıfır gösteriyordu yaklaşık olarak 8 10 dakika daha kullandım instagram youtube olarak daha sonra tamamen kapandı sıfırdan kapalı iken doldurdum sorunsuz olarak kullanıyorum siz şarjınız %0 iken ortalama kaç dakika kullabiliyorsunuz 8 10 dakika arası iyimi

Bekçilerin fotoğraf çekmesi
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese bekçiler bir grubu bana kafayı takmış durumdalar uğraşıyorlar yani sürekli arabayı satacağım az kaldı en başta park sis (normal farları açık sanıyordum) yapmaktan uyardılar normal farları açarken hepsini birden yakmıştım yine durdular beni çek abi fotoğrafını dedi yanındaki bizim yetkimiz yok ama ilk çevirmede durdurulucaksın sın dediler benim arabamın fotoğrafı çekmesi aklıma takıldı bunu yapması yasal mı böyle bir hakkı var mı
Benzin, İkinci Zammın Ardından Şimdi de İndirim Aldı
canım türkiyem
bu gün gelen mi kulaklıktan birbirine 30 km uzaklıkta olan 2 şubede bulup satın aldığım kablosuz kulaklık için aklıma takılan 1 kaç şey var sormak istediğim
1 şubeden aldığım kulaklıkta açtım bağlantısı yaptım %70 pil vardı (kutusu ilk ben açtık eksiksiz tam takım)
2 şubeden aldığım kulaklıkta %20 şarjı vardı (kutusu ilk ben açtık eksiksiz tam takım)
3 içinden ufakta olsa herhangi bir şarj kablosu ufakta olsa çıkmadı
4 aldığım ürünlerin orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? kulak contalarını sökünce içinde seri numarası yazıyor kullanım kılavuzu da çıktı içinden ama emin olamadım ?
ürünlerin denemelerini yaptım herhangi bir sıkıntı sesler net baslar çok iyi memnun kaldım fazlasıyla şarj olma kullanım süreleri benim için fazlasıyla yeterli
Bilgisayarımı yeniliyemiyorum :(
3 nesil i5 işlemci 1050ti ekran kartı v.s var hali hazırda pubg pc gta 5 v.s istediğim tüm oyunları oynuyorum sıkıntı çıkmıyor ama güncel ddr4 i5 i7 seri bi sisteme geçmek istedim fiyatlar korkunç seviyede yükselmiş 2 elde yükselmiş haliyle bu fiyatlar gerçekmi banamı öyle geliyor elimdeki herşey tam istediğim gibi kasa psu monitör hepsi memnunum sadece Anakart ram işlemci 3 lü set almak için uygun fiyata kalmamış
En iyi ağrı kesici hangisi
Evde panalgin nimes ve parol var bulabildiğim kadarıyla bunların içinde hangisi çok daha iyi ve daha etkili bunlar haricinde öneriniz varsa tavsiyeniz varsa alabilirim fiyatı önemli değil etkili olması lazım öncelikle baş ağrısı ve diş ağrısı başta olmak üzere
Edit: parol zayıf kalıyor bi garip geliyor benim için ağrıyı kimi zaman hafifletici etki ediyor kimi zaman geçirmiyor anladığım kadarıyla benim bünye ye yaramıyor şuan başımın sol tarafı ağrıyor elime ilk geçen parol içtim 30 dakika oldu ancak birazcık hafifleme oldu
bimcell kullanlar memnunmusunuz
İlgi Alanları: Kadınlar
intel core i5 3450 3,10 ghz 12 gb ddr-3 1600 mhz ram gigabyte gtx 1050 ti 4 gb james donkey 1 ms 144 hz 27 inch monitör 3 trb + 500 gb harddisk 120 gb kinston ssd rampage kb-r73 rgb klavye logitech g300s fare dark sentiel kasa |

Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 40
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.983 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı