Youtube a noluyor ya?!
İzlemediğim şeyler çıkıp duruyor sürekli
Pakistan vs hindi
İsrail ordusu
Küçük çocuklar bi sürü hemde
Cinsiyeti bozuk herifler🤮
Saçma sapan magic trickler falan
Bozuldu yutub
Şu programı buldum iyi midir?
Kısaca 4 bölge yapmış. üst vücut a üst vücut b alt vücut a alt vücut b diye.
Ben haftada 3 gün çalışıyorum hafta sonu dinleniyorum.
Upper/Lower Split: 3 Day Version
Week 1
Monday: Upper Body A Workout
Tuesday: off
Wednesday: Lower Body A Workout
Thursday: off
Friday: Upper Body B Workout
Saturday: off
Sunday: off
Week 2
Monday: Lower Body B Workout
Tuesday: off
Wednesday: Upper Body A Workout
Thursday: off
Friday: Lower Body A Workout
Saturday: off
Sunday: off
The Muscle Building Workout Routine: Upper Body A
Bench Press 3 sets of 6-8 reps. 2-3 minutes rest between sets.
Barbell Row 3 sets of 6-8 reps. 2-3 minutes rest between sets.
Incline Dumbbell Press 3 sets of 8-10 reps. 1-2 minutes rest between sets.
Lat Pull-Downs 3 sets of 8-10 reps. 1-2 minutes rest between sets.
Lateral Raises 2 sets of 10-15 reps. 1 minute rest between sets.
Triceps Pushdowns 3 sets of 10-12 reps. 1 minute rest between sets.
Dumbbell Curls 2 sets of 12-15 reps. 1 minute rest between sets.
The Muscle Building Workout Routine: Lower Body A
Romanian Deadlifts 3 sets of 6-8 reps. 2-3 minutes rest between sets.
Leg Press 3 sets of 10-12 reps. 1-2 minutes rest between sets.
Seated Leg Curls 3 sets of 8-10 reps. 1-2 minutes rest between sets.
Standing Calf Raises 4 sets of 6-8 reps. 1-2 minutes rest between sets.
Abs x sets of 8-15 reps. 1 minute rest between sets.
The Muscle Building Workout Routine: Upper Body B
Pull-Ups 3 sets of 6-8 reps. 2-3 minutes rest between sets.
Barbell Shoulder Press 3 sets of 6-8 reps. 2-3 minutes rest between sets.
Seated Cable Row 3 sets of 8-10 reps. 1-2 minutes rest between sets.
Dumbbell Bench Press 3 sets of 8-10 reps. 1-2 minutes rest between sets.
Dumbbell Flyes 2 sets of 10-15 reps. 1 minute rest between sets.
Barbell Curls 3 sets of 10-12 reps. 1 minute rest between sets.
Skull Crushers 2 sets of 12-15 reps. 1 minute rest between sets.
The Muscle Building Workout Routine: Lower Body B
Squats 3 sets of 6-8 reps. 2-3 minutes rest between sets.
Split Squats 3 sets of 8-10 reps. 1-2 minutes rest between sets.
Lying Leg Curls 3 sets of 10-12 reps. 1-2 minutes rest between sets.
Seated Calf Raises 4 sets of 10-15 reps. 1-2 minutes rest between sets.
Abs x sets of 8-15 reps. 1 minute rest between sets.
Sizce iyi mi böyle bir program yoksa şu hareket yerine şunu yapmalısın dediğiniz var mı?
Kız arkadaşımdan ayrılmayı düşünüyorum
Özet: Kız arkadaşım onunla aynı evde kalmayı reddedince iletişimi kesti. Arayıp sormuyor. Canım tehlikede olduğu halde seven, değer veren insan böyle yapar mı?
Ocakta bi akraba vasıtasıyla tanıştık, o zaman ben hudutta görev yaptığım için telefon üzerinden başladık konuşmaya. Daha önce de uzak mesafeden yürütemediğim için şüphelerim vardı ama en fazla ne olabilir diye tanışalım dedim. Zaman geçtikçe ben ondan hoşlanmaya başladım o benden. Şimdi zapta görev yapıyorum. Burda olmam bile canımı büyük riske sokuyor. Bu zamana kadar hanımefendiyle birbirimizden hoşlandığımızı sevdiğimizi düşündüm. İşte ilk buluşmamız nasıl olacak diye hayaller kuruyorduk. Ama çok saçma sapan sebeplerle büyük kavgalar ettiğimizde oldu. Mesela evlendiğimizde ben görevde olduğumda çocuğa kim bakacak diye 2 gün süren kavga çıkarmıştı. Endişeleniyor kapris yapıyor diye düşündüm. Büyük kavga ettiğimizde yazdım kenara hep aklımın bi köşesinde kaldı eksi olarak.
En son olayda ise gene ilk buluşmamızı konuşuyorduk. Hanımefendi ben tatile gitmek istiyorum dedi, tamam dedim nere gidelim nerde kalacaz dedim. Günlük ev tutalım beraber kalırız dedi. 25 yıllık bakir olarak başta heyecanlandım olur dedim. Sonraki bir iki gün içinde hep bunu düşündüm ve içim rahat etmedi, hem dini boyutu var, hem kim ev verecek bekara, evde kamera olur, geriçekemeyan vakası yaşanır vb. derken istemediğimi farkettim. Daha ilk defa buluşmuşuz ve onunla aynı evde kalmamı istedi.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Neyse ben yapmamalıyız diyince hemen morali bozuldu, ses tonu değişti, dedim açık ol düzgünce konuşalım, dedi ben kendime kızıyorum. Açıkçası bu ifade beni aşağılıyor, ben seni kendimden düşük görüyorum, sen kimsinde beni reddediyorsun sana bu fırsatı verdiğim için kendime kızıyorum diye bir anlam çıkardım. Aylardır harekatta olmam, yetersiz beslenme, yetersiz uyku beni böyle düşünmeye itiyor. Öyle dedikten sonra vazgeçtim uğraşmaya, uyuyacam kapatıyorum dedi. 1 saat sonra instagramda çevrimiçi olduğunu gördüm. Hani uyuyacaktın diye yüzüne vurunca ee diye cevap verdi. Uyuyacam kapat dedin kapattık dedim evet diye cevap verdi. İyice sinir oldum hiç cevap vermedim.
Ertesi sabah işe gidecekti. Wpden günaydın yazmamış. en son çevrimiçi olduğu saat 00.05 olunca uyanamadı sandım yazdım. Cevap vermeyince aradım. Meşgule attı. Sms attım gene dönmedi. 1 saat sonra günaydın işteyim yoğun dedi. uyanamadın sandım arıyom mesaj atıyom dönmüyosjn kolay gelsin dedim. Yok uyandım yazdı. En son konuşmamız bu şekilde. O gün at ye çıktık akşama kadar sığınak patlatmayla uğraştık. Hem güneşin altında yandık kavrulduk hem de erken bitr diye kahvaltı yapmamıştım. O gün 40 kere çevrimiçi olmasına rağmen bir kez napıyosun demedi aramadı sormadı. O öyle yapınca bende ona yazmadım aramadım. İyi geceler de yazmadım. O günden beri hiçbir şekilde temasa geçmedik.
Ben şuan harekattayım. Can güvenliğim yok kendi kendimizi koruyoruz. Yeterli beslenemiyoruz, güneşte yanıyoz, sinekler her tarafımı delik deşik etti. Leş gibiyim. Burda ölmemeye çalışıyorum, ama birde bu kızın triplerini çekiyorum. Şimdi gerçekten seven biri hiç mi merak etmez ya, ben mi yanlış düşünüyorum?
Bir kızdan büyük ayar yedim
Twitterda takılırken bir hatun kişisinin tweetlerini gördüm savunma sanayii ile ilgili tivitler atmış kızda baya güzel sonra instasını buldum takipçi sayısı ve takip ettikleri hemen hemen aynı ve 300 ü geçmemiş. Tam ayarında kaliteli bir mühendis kız dedim ulan istek atıyım nolabilir ki dedim awk tam bu saatlerde. Anında geri istek attı. Aha dedim bakıp çıkacak o ara üniformalı storim var. Kabul ettim storiye baktı bende onun hesaba girdim baktım aşırı güzel bir hatun kişisi. Sonra hemen mesaj atmış tanışıyor muyuz diye. Hayır dedim twitlerinizi gördüm ilgimi çektiniz. Sonra o lanet görüldüyü attı ve çıktı gitti. Görüldü yemek koydu bana.
Bu da böyle bir anımdır
Monster Tulpar T7 v19.7 laptop açılmıyor tepki vermiyor
İyi günler Tulpar T7 V19.7 model bilgisayarımı 5 ay önce düzgün bir şekilde kapatıp çantasına koydum. Bu 5 aylık süreçte hiç açılmadı. Herhangi bir dış etkiye maruz kalmadı. Bugün açmaya çalıştığımda ise bilgisayar açılmadı hiçbir tepki vermedi. Güç ışığı, şarj ışığı vb. hiçbir şeyi yanmıyor. Zaman sıkıntım olduğu için teknik servise göndermeden kendim halletmek istiyorum. Statik elektrik boşaltmayı denedim. Bir sürü metod denedim çalışmadı. Teşekkürler.
Monster tulpar v19.7 16.5k₺ alınır mı?
Özellikleri ekte sunulmuştur. 9 taksit yaptırınca 16.5k oluyor. İlavesiz hali linkte ben sss ve hdd ekleyince 15k oluyor. Para sorun değil benim için ama bu fiyata veya ucuza muadili bulunur mu?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 669
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.313 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 724 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic