Upgrade konusunda yardım lütfen
Elimde Aşağıdaki Ürünler Mevcut , Yükseltmek İstiyorum 20.000₺ Bütçem Var yardımcı olurmusunuz neler önerirsiniz , yeni işlemci almam gerekiyormu, (monitörüm yok)
Gigabyte b450m s2h anakart
Ryzen 5600x işlemci
RAMPAGEREACTIONRampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze Rainbow Siyah Gaming Kasa
GIGABYTE RX 580 GAMING 8GB DDR5 256 bit AMD Radeon Ekran Kartı
Merhaba Keenetic Hopper Kn3810- Modemim Var wifi mesh sistemi kurmak istiyorum Balkonda Wifi Çekmiyor Ne Yazıkki , Yazda Geldi Balkon Şart , hangi ürünleri almam gerekiyor, nasıl ilerlemeliyim yardımcı olurmusunuz ,
Oyun Pc Yardım
30.000₺ Civarı Oyun Pc Toplamak İstiyorum Yardımcı Olabilecek Varmı.
Denetimli Serbestlik Hakkında
Merhaba 2016 yılından bir olaya karıştığım için açık cezaevine girdi çıktı yapıp denetimli serbestliğe yönlendirildim, denetimli serbestliğe müracat ettim ilk 3 ay haftada 4 gün imza atıcağım ve 98 gün kamuda çalışma hizmeti verdiler,
Ben Normalde İsteğe Bağlı Sigorta Bağkurluydum kendi primimi kendim yatırıyordum, ama denetimli serbestlikteki vaka sorumlum bağkur olmaz sigortalı bir işte çalışman gerekiyor dedi ve 15 gün süre verdi sigortalı bir yere başlarsam evrağo götürecem ve kamuda çalışma iptal edilecek, şuan sigorta yaptırabileceğim bir iş yeri yok olduğum şehirde , acaba şahıs şirketi açsam bu durumdan kurtualabilirmiyim, veya diyelimki başka bir ilde sgk lı bir iş buldum evden çalışma şekli ile denetimden gelip sürekli denetlerlermi , süreç nasıl olur tavsiyesi bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim
teşekkürler
Kablonet+ Keenetich Hopper
Merhaba bugün kablonet 1000mgbs bağlattım, keenetich hopper modemle bağlantı kuramadım bir türlü , kablonetin verdiği modem ile kurulum yaptığımda herhangi bi sorun yok, ama keenetich ile kurulum yaptığımda asla bağlanmıyor, acava vlan id felanmı girmem gerekiyor, bilgisi olan varmı
BMW 520d GT Tahrik Sorunu Yardım
2012 520d gt aracımda bilinmez bir tahrik sorunu var.
Öncelikle Araç Bu Uyarıyı 3000’devirden Sonra Veriyor.
Ama Korumaya Almıyor, Uyarı Verdikten Sonra 1-2 Saniyelik Bir Hız Kesiyor Sonra Tekrar Devam Sürüşe.
Hafif Rampa Otobanda 1 dakikada 2-3 kere üst üste bile veriyor uyarıyı. Ama Yola Devam Edebiliyorum
Tam Uyarı Şöyle: Tahrik Uyarısı Lütfen Dikkatli Sürün.(Her Hangi Bir İkaz Işığı Bile Yanmıyor)
Araçta Bu Uyarıyı 1 Ay Önce İzmire Giderken Aldım, izmire varında sanayide Özkırlar Otoya Götürdüm
Arkadaş 4-5 Saate sorunu çözeceğini söyledi peki dedik verdik, sorunun turbo wesgateninde olduğunu söyledi semih bey . 5 saat sonra aradığımda 2-3 Saat Daha Zaman İstedi. Sonra Bugün Kalsın Dedi,Sabah ,10 da teslim ederim dedi aradım hatta dükkana gittim neler oluyor diye , Sonra Bir Gün Daha Kalsın dedi.
Bir Sonraki Gün Araç oldu diyip Ücreti Benden Aldı Tam Olarak 22.000₺ Teşekkür Edip Antalyaya doğru Yola Çıktım.
100KM gittikten Sonra tekrar aynı uyarıyı alıp büyük bir hüsran yaşadım. Özkırlar otodaki Semih Beyi Arayıp Yine Uyarı Aldım Dediğimde, Biz Denedik bir Sorun yoktu , hiç buraya dönme antalyaya varınca ordaki ustama yönlendiririm dediğinde 22.000₺ Dolandırıldığımı Anladım.
Yeni Evlendim eşimle Bir Balayı planıydı aslında izmir sonra antalya ama rezil olduk.
Lanet Olsun diyip Ankaraya döndüm.
Aracı Şaşmazda Necdet ustaya götürdüm sağolsun sisteme bağlayıp , aracın egrsinin önceki sahibininin iptal ettirdiğini söyledi önce bunu yaptırmamı istedi borusanda(kendimiz yaparsak ücret alırız, ama borusunda bunun değişim hakkı bulunuyor diyip bilgi verim beni borusana yönlendirdi allah razı olsun 25bin₺ ücretten kurtardı beni,
borusana gidip egr ücretsiz değişim için başvuru yaptık ,
tabi aracın tahrik sorununu da anlattım asıl problemim bu olduğunu , onlarda kesin çözeriz diyip egr değişimi için randevu verdiler sonra sipariş vs vs 1 ay sonra değişti egr. Tahrik sorunu ne oldu dedim, tabi oda düzeldi dedi, Yetkili Servis Olunca Dedim Tamam Kurtulduk.
10 Km Gittim 3000 devire çektim aracı tak YİNE AYNI UYARI :(
Tekrar Borusana Götürdüm Taktılar Cihaza Hatayı Sildik.
ama ben hatanun silinemsinin bir işe yaramıyacağını bildiğim için , asıl sorun ne dediğimde turbo olabilir dedi ve 100bin₺ fiyat çıkardılar, VE KESİN TURBO OLDUĞU BELLİ BİLE DEĞİL BİR İHTİMAL SADECE.
Kalsın Şimdilik Dedim Ve Tekrar Necdet Ustaya Götürdüm Durumu İzah Ettim , Pazartesi Getir Bakalım Ama Çok Paran Gider Dediler.
Pazartesi Götürcem. Bakalım Ne Olucak.
Aranızda Bu Sorunu Yaşıyan Oldumu Bilgisi Olan Varmı?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 1.407 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası